Dejan Anđus

SAD GA SE ODRIČU

ČIJI JE ANĐUS BIO PRIJATELJ, DA LI JE SLAO PORUKE VUČIĆU: Đorđe Vukadinović podseća na pozadinu Anđusovog hapšenja

POLITIKA 05.07.2017. 19:49h

Posle javnog hapšenja, viši sud u Beogradu odredio je 1. jula pritvor do 30 dana novinaru Dejanu Anđusu, koji je osumnjičen da je izvršio krivično delo iznude,  a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je povodom toga juče rekao “da ne zna da li je snimak hapšenja Anđusa došao iz MUP-a”, a, i na kraju svog obraćanja na konferenciji za medije teatralno izjavio: “Nemojte da od njega pravimo neku medijsku zvezdu”.

 

FOTO: FONET NENAD ĐORĐEVIĆ

Analitičar i poslanik u Skupštini Srbije Đorđe Vukadinović je na Tviteru podsetio na ranije srdačne odnose Anđusa sa vrhom SNS, i tvitovao:

Морам још једном, поводом Неше, Жекса и фрке око Анђуса. А чији он беше пајтос и кућни пријатељ? Да ли је слао поруке мени и вама, или ав-у?

Podsetimo, Dejana Anđusa su uhapsili pod sumnjivom optužbom za iznudu, iako nekoliko izvora tvrdi da je u pitanju čista nameštaljka i da je čovek koji ga je optužio uradio sve u dogovoru sa ljudima bliskim Aleksandru Vučiću, jer mu je garantovano da njegovi poslovi neće biti dovođeni u pitanje.

 

Posle prvog čina ove drame, utisak je da je uhapšen kolega novinar koji je javno govorio o stvarima o kojima su svi drugi javno ćutali.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza da Vučić strahuje od Kurira i da preti distributerima!

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

POVEZANE VESTI

 • NEBOJŠA STEFANOVIĆ OGREZAO U KRIMINALU: Najbrutalnije zloupotrebljava uticaj i funkciju! ČITAJTE U KURIRU!
  MINISTAR, TUŽILAC I SUDIJA

  NEBOJŠA STEFANOVIĆ OGREZAO U KRIMINALU: Najbrutalnije zloupotrebljava uticaj i funkciju! ČITAJTE U KURIRU!

   9
 • ZORAN ŽIVKOVIĆ O ULIČARSKOM REČNIKU BILJANE POPOVIĆ IVKOVIĆ: Takmiči se sa ostalima da bi primitivizmom i nevaspitanjem prestigla Vučića!
  OVOGA NEMA U NORMALNIM DRŽAVAMA

  ZORAN ŽIVKOVIĆ O ULIČARSKOM REČNIKU BILJANE POPOVIĆ IVKOVIĆ: Takmiči se sa ostalima da bi primitivizmom i nevaspitanjem prestigla Vučića!

   9
 • PREDSEDNIK NUNS SLAVIŠA LEKIĆ TRAŽI ODGOVOR OD MINISTA POLICIJE: Da li ste snimak hapšenja Anđusa prodali Informeru, TV Pink i Blicu i koliko ste novca dobili za to?
  DIREKTNO PITANJE

  PREDSEDNIK NUNS SLAVIŠA LEKIĆ TRAŽI ODGOVOR OD MINISTA POLICIJE: Da li ste snimak hapšenja Anđusa prodali Informeru, TV Pink i Blicu i koliko ste novca dobili za to?

   4

Odgovori