PROVOKACIJE

Otvaranje kancelarije Pokreta slobodnih građana u Vranju uz medijski incident

Provokacije novinara TV pod kontrolom SNS

Za poverenika Pokreta slobodnih građana u Vranju postavljen je Nemanja Nuhijević, a u narednom periodu očekuje se izbor kompletne infrastrukture pokreta u centralnoj opštini Pčinjskog okruga. Otvaranju kancelarije u Vranju prisustvovali su čelnik PSG Saša Janković i član predsedništva Srđan Škoro.

Piše: V. Ristić

Vranje 14. avgust 2017. 20:19

 Provokacije novinara TV pod kontrolom SNS

Foto:Vojkan Ristić

Pristojnu atmosferu na otvaranju kancelarije Pokreta slobodnih građana u centru Vranja potpuno je poremetila novinarka lokalne Vranjske plus televizije koja se nalazi pod direktnom kontrolom vladajućih naprednjaka. Novinarku Ivanu Jović najviše je interesovao slučaj ubistva koje se desilo u stanu Saše Jankovića, a što je priča koju su aktuelizovali tabloidi bliski vlasti.

– Ovo pitanje je sramota za vašu profesiju, jer za razliku od današnjeg vremena kada se urušavaju institucije sistema pravosuđe je tada radilo svoj posao, dok danas građani nemaju sigurnost, odgovorio je Janković novinarki, dok je snimatelj ove televizije nepristojnim odnosom prema ostalim novinarima pokušao da kameru “unese u lice Jankoviću”, registrovali su lokalni mediji.

On se osvrnuo i na podelu sredstava iz gradskog budžeta, navodeći da je Vranjska plus dobila polovinu sredstava namenjenih medijima, dok su uskraćeni ostali oni koji “objektivno i profesionalno izveštavaju o radu lokalne samouprave”.

povezane vesti

Odgovori