DVERI

Dveri traže od REM-a da ukine Pinku nacionalnu frekvenciju (VIDEO)

Beta pre 13 sati

RTV: Dveri protiv rijalitija i nacionalne frekvencije za Pink

Predstavnici Srpskog pokreta Dveri danas su sa protesta ispred zgrade televizije Pink, zatražili od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da ukine nacionalnu frekvenciju tom mediju jer kako su naveli, vlasnik Pinka Željko Mitrović “zloupotrebljava” frekvenciju za obračune sa političkim… »

Obradović: Protest u subotu počinje ispred zgrade Pinka

Danas pre 13 sati

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je danas sve nezadovoljne građane da im se pridruže protestu pod nazivom „Ovako više ne možeˮ, koji će se održati u subotu, 16. septembra u 16 časova ispred Vlade Srbije. Pristalice Dveri započeće dva sata ranije nego što je prvobitno planirano – u 14 časova… »

PETICIJA “DVERI”: Zabraniti “Zadrugu”, RTV Pink oduzeti nacionalnu frekvenciju

Moj Novi Sad pre 11 sati

Srpski pokret “Dveri” organizovao je danas potpisivanje peticije za zabranu rijaliti programa u Srbiji, a pre svega, kako je rekao lider tog pokreta, rijaliti programa “Zadruga” TV Pinka. Boško Obradović je ispred zgrade Pink TV, gde je organizovano potpisivanje peticije, novinarima rekao da smatra… »

Letnje duhovne večeri završavaju se debatom o aktuelnoj političkoj situaciji

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati

Čačak – Ovogodišnja manifestacija Letnje duhovne večeri, završavaju se večeras okruglim stolom o aktuelnoj političkoj situaciji. Kako je najavljeno na skupu će učestvovati predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović, predsednik Udruženih sindikata Srbije „Slogaˮ Željko Veselinović i predsednik… »

Odgovori