PROTEST

Nekategorizirano

Obradović: Protest u subotu počinje ispred zgrade Pinka

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je danas sve nezadovoljne građane da im se pridruže protestu pod nazivom „Ovako više ne možeˮ, koji će se održati u subotu, 16. septembra u 16 časova ispred Vlade Srbije.

 4

Piše: Danas Online

Beograd 11. septembar 2017. 13:44

Obradović: Protest u subotu počinje ispred zgrade Pinka

Foto: dveri.rs

Pristalice Dveri započeće dva sata ranije nego što je prvobitno planirano – u 14 časova ispred zgrade TV Pink na Dedinju (Neznanih junaka 1).

Na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije ispred zgrade Pinka u Beogradu, koju je pratila glasna muzika sa terase na zgradi RTV Pink sa ciljem ometanja konferencije Dveri, predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je REM da izrekne meru oduzimanja nacionalne frekvencije ovoj televiziji i pozvao na protest protiv ispiranja mozga nacije od strane Pinka u subotu, 16. septembra za kada su Dveri i Zdrava Srbija Milana Stamatovića inače zakazale protest ispred Vlade Srbije i RTS.

„Pristalice Dveri koje dolaze na protest ispred Vlade Srbije u subotu u 16 časova prvo će posetiti Željka Mitrovića i održati protest ispred zgrade TV PINK u 14 časova. Naš protest, dakle, kreće od PINK-a, preko Vlade Srbije, do RTS-a, gde ćemo izneti završne zahteve za oslobođenje medija u Srbiji. PINK i Željko Mitrović su simbol bolesti sistema vlasti u kome živimo. Medijski tajkun, koji je radio za svaku vlast od JUL-a, preko DOS-a, do SNS, oslobođen je zatvora u više navrata da bi mogao da služi interesima vladajuće stranke. On zloupotrebljava javno dobro kao što je nacionalna frekvencija kako bi se obračunavao sa protivnicima režima i zauzvrat može da ne plaća porez državi, beskrajno se bahati i bogati”, naveo je Obradović.

On je i pozvao sve građane da se priključe potpisivanju peticije Srbija za ukidanje svih rijaliti programa, a aktivisti Dveri će svaki dan na štandovima takođe prikupljati potpise za ovu peticiju.

 

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Vilogorski

11. septembar 2017.

Tačno je da -ovako više ne može ! Međutim treba izvršiti temeljnu pripremu sa deklaraciom o državnom,nacopnalnom, svenarodnom spasu Srbije. Pokrenuti ogromno nezadovoljstvo građana / nih oko 3 miliona/ da izađu po gradovima selima i aklamaciom skinuti ovu vlast. Ide jesen i za mesec dana završiti posao. Formirati narodni odbor od odvažnih, zrelih, odlučnih građana i izvršiti temeljnu reformu državnoh institucije, društvo je bolesno do svoje srži. Reformisati unutrašnju politiku koja je katastrofalna, spoljnu nastaviti slično ovoj. Unutrašnja politika je kost u grlu običnom građanjnu koji je sve izgubio i niko ga više ne pita ni za ništa. To je formula uspeha. Ali izgleda da opozicija nema snage za takav poduhvat.Ovako slaba vajda.

Predrag

11. septembar 2017.

Vucic zna da je energija natoda zloupotrebljena od strane boljsevika davnog petog oktobra i da mladi rusofil odigrava na njegovu kartu. Boljsevik na boljsevika ne udara. Narod to prepiznaje i zato cuti i trpi…dokle?

Jasna Simonovic

11. septembar 2017.

Baš inventivno: protest protiv ispiranja mozga naroda!!…E, pa krajnje je vreme (Već je i pink paradajz zauzeo vodeće mesto u marketima!-ha)…Jer…niko da se seti da pita kako se to devedesetih Nacionalna frekvenca delila (čitaj: otimala) i šakom i kapom, sa još pride…Mislim da Pink ima olakšavajuću okolnost što se za nju ponovo izborio levo-desno, oktobarski-oktobarski, kako tako…kakav rijaliti: naša realnost …

rade

11. septembar 2017.

imate moju punu podrsku,pink je zaista gori od najgoreg karcinoma,bljutav,prizeman,drzak a kad mu je urednik informera gost onda je stvano bljak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *