Odbor za ljudska prava Bujanovac

Nekategorizirano

ODBOR ZA LJUDSKA PRAVA BUJANOVAC

PočetnaNASLOVNA  Veličković sprema krivične prijave zbog Vučića, ali i protiv Kamberija

VELIČKOVIĆ SPREMA KRIVIČNE PRIJAVE ZBOG VUČIĆA, ALI I PROTIV KAMBERIJA

Bujanovačke13. feb 2019., POLITIKA0LIKE

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. februar 2019. – Predsednik Odbora za ljudska prava Bujanovac Svetislav Veličković,rekao je Bujanovačkim da će podneti krivične prijave protiv direktora javnih preduzeća i ustanova u Vranju, zbog toga što su primoravali zaposlene da prisustvuju mitingu Aleksandra Vučića, a da je u pripremi i prijava protiv predsednika opštine Bujanovac Šaipa Kamberija zbog, kako kaže, nepoštovanja države.

Veličković je naglasio da je u pripremi i postupak protiv Kamberija, koji poziva na otcepljenje dela teritorije države Srbije, kako kaže, na šta državni organi ne reaguju.

Veličković objašnjava da organizacija na čijem je čelu, ima saznanja da su vranjski direktori naređivali radnicima da budu na Vučićevom mitingu, održanom 6. februara u Vranju.

„Radi se o teškoj zloupotrebi službenog položaja zbog čega ćemo podneti krivične prijave“, istakao je Veličković za naš portal.

Po njegovim rečima, pored eksplicitnih naređenja, bilo je slučajeva u kojima su direktori određenih ustanova „sugerisali“ radnicima da bi bilo poželjno da prisustvuju mitingu, što, takođe, „predstavlja direktan pritisak“, pa ni oni neće biti pošteđeni krivičnih prijava.

Podeli sa prijateljima:


TAGALEKSANDAR VUČIĆŠAIP KAMBERISVETISLAV VELIČKOVIĆ

Previous PostGumoplastika: Uveden prethodni stečajni postupakNext PostBurno na sednici Štaba za vanredne situacije zbog zimskog održavanja puteva


RELATED ARTICLES

Kamberi: Pripajanje ili reciprocitet sa Srbima na severu Kosova

Bujanovačke14. feb 2019.

Za Banju moguće javno-privatno partnerstvo

Bujanovačke12. feb 2019.

Stojanča Arsić o Vučićevoj poseti: Sve je to neozbiljno

Bujanovačke11. feb 2019.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *