DANAS VESTI

Naslovna

15. avgust 2020.

?>

15. avg 2020.

Društvo

U Nišu se smanjuje broj kovid bolnica i ambulanti 12

U Nišu se smanjuje broj kovid bolnica i ambulanti

Građani Niša sa simptomima korona virusa od danas će se javljati isključivo lekarima u kovid ambulanti u centralnom objektu Doma zdravlja u Nišu, dok je kovid ambulanta u Duvaništu privremeno zatvorena zbog čišćenja i dezinfekcije, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

Politika

Obradović (Dveri): Izbori u Crnoj Gori šansa da Đukanović ode sa vlasti 14

Obradović (Dveri): Izbori u Crnoj Gori šansa da Đukanović ode sa vlasti

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović saopštio je danas da parlamentarni izbori u Crnoj Gori, koji su zakazani za 30. avgust, predstavljaju “veliku šansu” i “nadu” da će doći do političkih promena u toj zemlji, koju je ocenio kao “bratsku” i “prijateljsku”.

Dijalog

Ekonomija

Vujović: Zahtev Er Srbije Etihadu za otpis dugova neozbiljan 17

Vujović: Zahtev Er Srbije Etihadu za otpis dugova neozbiljan

Zahtev nacionalnog avio-prevoznika Er Srbije suvlasniku, kompaniji Etihad za otpis 82 odsto duga nije napisan argumentovano i ne znam ko bi ga, tako krajnje neozbiljnog i prihvatio, rekao je danas bivši direktor Jat ervejza Predrag Vujović.

BBC News na srpskom

„Oterali smo strah": Kako su borci za reke sa Stare planine postali heroji ekološkog bunta u Srbiji 19

„Oterali smo strah“: Kako su borci za reke sa Stare planine postali heroji ekološkog bunta u Srbiji

BBCNa prvom masovnom protestu protiv izgranje malih hidrocentrala na Staroj planini septembra 2018. godine okupilo se više hiljada ljudi Višegodišnji otpor izgradnji mini-hidroelektrana i borba pokreta „Odbranimo reke Stare planine“ (ORSP) izrodila je nove heroje ekološkog aktivizma u Srbiji, starije meštane malih planinskih sela spremnih da podnesu ličnu žrtvu da bi zaštitili „jedino blago koje […]

Odgovori