Aleksander Zverev

Đoković ide dalje

Zverev: Društvene mreže ne utiču na moje mentalno zdravlje

Podeli:
Aleksandar ZverevxBeckerxEibner-Pressefotox EP_hec via Guliver

Nemački teniser Aleksander Zverev posle velike borbe i zaostatka od dva seta, uspeo je da preokrene protiv Baesa i nađe se u trećem kolu Rolan Garosa.

– Sebastijan je odigrao zaista dobar meč, a ja sam imao problema da se prilagodim na uslove, koji su bili znatno drugačiji nego u prethodnoj rundi. Bilo je dosta vetrovito i trebalo mi je vremena. Ali sam bio miran i fokusiran i znao sam da prvo moram da uhvatim ritam, što sam i učinio i na kraju pobedio – rekao je Zverev.

POVEZANO

Ovo nije prvi put da je Zverev uspeo da nadoknadi zaostatak od dva seta. Time je Zverev demonstrirao ponovo psihološku stabilnost, koja je stalno upitna, posebno usled veoma čestih negativnih komentara na društvenim mrežema, posebno u poslednje vreme.

– Moraš da se naučiš da se nosiš sa tim. Društvene mreže ne mogu da utiču na moje mentalno zdravlje, ali mogu problemi koje imam, da budem iskren. Za razliku od nekih drugih igrača ja o tome ne pričam često i ne volim to da delim u javnosti. Tako da, nisam naročito srećan u poslednje vreme, malo sam i depresivan. Ali ne zbog društvenih mreža.