LAŽNI DONATORI

Vrhunsko licemerje predsednika Srbije

Lažni Vučićevi donatori

* Uopšte nisu znali da će se njihova imena naći na listi donatora predsedničke kampanje Aleksandra Vučića

Donatori i donacije u našoj državi se očigledno veoma široko shvataju, pa se i lažne donacije nazivaju donacijama.

 3

Piše: Biljana Andrić

29. avgust 2017. 16:30

Lažni Vučićevi donatori

Foto: FreeImages / Cierpki

Donator je onaj čovek (ili bi trebalo da bude) koji svojevoljno i vođen empatijom daje sopstveni novac u dobrotvorne ili neke druge svrhe koje koriste manjem ili većem broju ljudi, opštem interesu, plemenitom cilju.

Ali, mi na Čukarici imamo i lažne donatore, i to političke. Da, naprednjačke. Napredovali su naši čukarički naprednjaci, pa pored botova, podobnih, poslušnika, interesdžija, u svojim redovima imaju i lažne donatore. I to ne bilo kakve, već sve funkcioner do funkcionera, na čelu sa predsednikom opštine i jednim naprednjačkim poslanikom sa Čukarice.

Za predsedničke izbore 2017. godine naprednjaci su svuda po Srbiji listom za predizbornu kampanju SNS-a donirali tačno po 40.000 dinara. Svi isti iznos. Red je dug. U stroju iza predsednika opštine Čukarica i naprednjačkog poslanika stoje tri opštinske većnice i jedan većnik, a iza njih naprednjački odbornici u Skupštini opštine, njih 11. Na istoj listi i iz istih razloga nalaze se i načelnik opštinske uprave, kao i opštinski pravobranilac!

Sve ovo ne bi bilo sporno da iznosi uplata nisu identični u dinar, i što ne postoje dokazi da su taj novac uplatili iz svog džepa. Osnovana je sumnja u izigravanja zakona i u ovom slučaju. Ne zna se poreklo novca, na koji način i od koga je dobijen, niti ko je izdao naredba za uplatu. Veoma indikativno i zrelo za istragu.

U ovoj protivzakonitoj radnji prevareni su i mnogi naši sugrađani, oni su uplaćivali ovaj iznos, a da uopšte nisu znali da će se njihova imena naći na listi donatora predsedničke kampanje Aleksandra Vučića. Nije im objašnjeno šta je prava svrha, već im je obećan posao, ili napredovanje i sl.

Predsednik Srbije je, uz pomoć režimskih medija, demonstrirao vrhunsko licemerje kada je optuživao svoje političke protivnike za prikrivanje troškova predizborne kampanje. Napad je najbolja odbrana i sredstvo manipulacije. Ipak, ostalo je zapisano na papiru, tako da bacanje prašine u oči ovoga puta nije uspelo.

Autorka je članica Dosta je bilo – Čukarica

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Dragan

29. avgust 2017.

Kod tog hohstaplera je sve lazno. Ti razbojnici haraju sve sto se ovde moze poharati… Njegovog brata nije bilo sramota da izmisli pricu o ukradenoj licnoj karti da bi profitirao 20-30.000 Evra. Sada se i ne saginje za tako mali iznos. Dragi penzioneri pun nam je k..c vas koji glasate za ove zadnje olose…

Daca

29. avgust 2017.

Sta sve necete izmisliti….

Prezrelo je

29. avgust 2017.

Zrelo je, da prezrelo za robiju. Pošto su pare narodne, na robiju će morati da ih otera narod. Neka se stide sudije koje ne sprovode zakone, već sede u kancelarijama i rade šta im Vučić kaže!? Kada bi među sudijama bilo toliko onih koji se ne plaše Vučića koliko i novinara to bi već nešto značilo. Kada bi barem 20% sudija radilo po zakonu…..