NAPED NA NOVINARKU LIDIJU VALTER

Povodom napada na novinarku Lidiju Valtner

Redakcija Danasa: Otkriti napadače na našu novinarku

Redakcija dnevnog lista Danas poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da u što kraćem roku otkrije identitet osoba koje su napale našu novinarku Lidiju Valtner na skupu u organizaciji SNS ispred Doma Narodne skupštine Srbije uoči polaganja zakletve Aleksandra Vučića.

Piše: Redakcija Danasa

Beograd 31. maj 2017. 15:09

Redakcija Danasa: Otkriti napadače na našu novinarku

Nepoznate osobe u crnim majicama najpre su pretile našoj novinarki da će joj oduzeti mobilni telefon, a zatim su je na veoma grub način bukvalno izneli sa platoa ispred skupštine do Pionirskog parka. Važno je istaći da je ovom incidentu prisustvovala i osoba u civilu koja se prethodno legitimisala kao pripadnik MUP-a.

Redakcija poseduje snimke osoba koje su u ovom incidentu učestvovale i spremni smo da ih odmah ustupimo nadležnim organima. Ukoliko MUP Srbije u što kraćem roku ne procesuira nasilnike, redakcija dnevnog lista Danas podneće krivičnu prijavu protiv organizatora skupa podrške Aleksandru Vučiću.

Novinarka Danasa Lidija Valtner brutalno je napadnuta od strane pripadnika policije u civilu i SNS aktivista. Napad su osudila novinarska udruženja, političke partije i nevladine organizacije.

povezane vesti

– See more at: http://www.danas.rs/drustvo.55.html?news_id=347262&title=Redakcija+Danasa%3a+Otkriti+napada%c4%8de+na+na%c5%a1u+novinarku#sthash.mzfWxfdq.dpuf