OBRAČUN

Biljana Popovic Ivkovic је поделила своју објаву.
7 h ·

Biljana Popovic Ivkovic

7 h ·

GARGAMEL I NJEGOV JMBG

„Gargamel iz Zaječara“, estradna gromada, „hodajuća reklama za Zelenu kafu“, trange frange medijski stručnjak, a u biti kukavica i manipulator, potpuno suprotno vizuelnom utisku..Dodala bih ja još ponešto..

Diči se tolerancijom prema ženama, a pevačice i estrada ga pamte isključivo po mulju i blatu. Njegov JMBG čine manipulacije, zloupotrebe i amoralnost.. Mirković se kažu služio raznim načinima da se obogati i uglavnom su bili ružni. U životu obično „ružno prati ružno“. Sve je to tužno.

Tužna su i ružna i sva Mirkovićeva pisma. Ogavno baljezganje zaječarskog kauboja.
I u politici je probao da primeni dobro izverzirani estradni recept, samo bandera do koje bi on želeo da dobaci je jako visoka, jer Zelena kafa nema željeni efekat…

Kladila bih se da i danas plače, kao kad je bio mali(tako bar kažu oni koji ga znaju)…
Jasno je kao dan da Gargamel iz Zaječara, đilkoš, muljator i hohštapler svojim pismima prepunim laži zapravo cilja Aleksandra Vučića.
Ono što takvi Gargameli ne shvataju jeste da nema magičnog napitka koji može da promeni činjenicu da je Srbija glasala za Vučića i da mu ta ista Srbija veruje.
Zato što je Aleksandar Vučić čovek kojeg je iznedrio narod, pošten, iskren, dosledan, vredan, neukaljan, a Srbija i njeni gradjani su mu na prvom mestu.

A gde je naša zaječarska junačina, pitam se? Da li se negde odmetnuo, kao što to uvek čini? Sa daljine, ispod palme na obali mora, ispaljuje negativnu retoriku i lažnu brigu za Srbiju. Mada, u svakoj njegovoj muljavoj rečenici sadržana je emocija straha, jer nije slučajno što ustremio baš na ministra policije Nebojšu Stefanovića. Zaječarski đilkoš veruje da je napad najbolja odbrana, pa udara dok je vruće?

Junak moraš biti u srcu! A da ne bih dužila, ja, „plavuša“ želim nešto da poručim neotesanom buzdovanu i sramoti iz Zaječara:

Nebojša Stefanović je pošten, častan, normalan i jednostavan čovek. Težak za saradnju i zahtevan. Poštuje zakone, traži mnogo, hoće rezultat, muljanje kod njega ne prolazi. Hohštapleri takodje. O kriminalcima da i ne govorim.

Mirkoviću, hodajuća reklamo i za primitivizam, iz tebe DNO izbija na vrh!
Hoćeš li se sada okomiti i na mene? Da li ćeš još neku ženu da maltretiraš, ukoliko ti se suprotstavi?
Ne bi ti to bio prvi put! A možda opet zaplačeš?

Свиђа ми сеПрикажи још реакција

Коментар

Коментари
David Andersson
David Andersson Biljana Popovic Ivkovic ,vazno je da si se ti zavukla A Vucicu i Nebojsi Stefanovicu u dupe kao pravi sluga i kao mali pas kevkeces i lajes a zaboravljas da ce Isus Hristos suditi svima nama pravicnim sudom
Свиђа ми сеПрикажи још реакција

· Одговори ·

1

· 17 минута · измењен

David Andersson
David Andersson Biljana Popovic Ivkovic je pravi primer sluge koja kekvkece i laje kao mali pas i brani svog laznog boga Izdajicu Aleksandra Vucica i Anu Brnabic koji hoce da priznaju Kosovo uskoro ,Hasim Taci je izjavio da ce doci do istorijskog sporazuma
Свиђа ми сеПрикажи још реакција

· Одговори ·

1

· 15 минута

Svetozar Glusac
Svetozar Glusac Ovo sledi i biljani…

Фотографија корисника Svetozar Glusac
Свиђа ми сеПрикажи још реакција

· Одговори ·

2

· 16 минута

David Andersson
David Andersson Brate ovi politicari umislili da je na zemlji vecan zivot a svi znamo da ce svima nama ISUS HRISTOS da sudi na Bozijem pravicnom Sudu nekog ceka vecni Pakao Tamnica Vatra a nekog Vecni Raj uzivanje.svima nama ce Bog suditi i meni i tebi pa i gordim Politicarima
Свиђа ми сеПрикажи још реакција

· Одговори · Управо сада

Pera Travar

Одговори
David Andersson
David Andersson Biljana Ivkovic Popovic je pravi primer sluge koja podrzava izdajicu Aleksandra Vucica ,Vucica koji se sastaje sa Hashimom Tacijem i sve da bi se uvukao EU u guzu.u EU nece uci dok neprizna Kosovo a EU je slaba u Bugarskoj ,Grckoj i Rumuniji EU zemljamПогледај још