OTKRIVENI

sVE O NAŠEM TROŠKU

ZLOUPOTREBA UTICAJA OGROMNIH RAZMERA! Država plaća 80.000 dinara botove za pisanje komentara! Ovo je krunski dokaz!

Politika03.07.2017. 15:54h

Radio-televizija Vojvodine angažovala je osobe koje za mesečni honorar od 80.000 dinara pišu komentare na vesti za zvanični sajt RTV-a, saznaje Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

Osobe o kojima je reč niko u Web redakciji nije video, a većina ih i ne poznaje. Njihova uloga navodno je da pišu takozvane botovske komentare i pozitivno ocenjuju pojedine vesti, najčešće one u kojima se pojavljuju državni funkcioneri. To je za VOICE prokomentarisao i jedan od novinara RTV-a, koji tvrdi da je u poslednjih nekoliko meseci primetno da je broj botovskih komentara naglo porastao.

VOICE je imao uvid u radnu listu honorarnih saradnika, u kojoj se navode imena Željka Injca i Ljubinke Vesković, koji su za maj mesec dobili honorare od po 80.000 dinara. U njihovoj radnoj listi doslovce piše da su posao za posmatrani period „izvršili u celosti“.

 

U opisu posla koji im je poveren na sajtu RTV-a za oba saradnika kratko se navodi: „Piše komentare za sajt“. S obzirom na to da sajt RTV-a ne tretira komentar kao novinarski žanr (na sajtu nema te rubrike), jasno je da je reč o pisanju komentara na vesti, i to uglavnom u kojima se pojavljuje državni vrh.

Tome u prilog ide i podatak da je zaposlenima na sajtu RTV-a pre tri meseca vršilac dužnosti glavnog i odgovornog urednika Ladislav Lazić saopštio da više ne trebaju da moderiraju pristigle komentare na sajtu jer je to „sređeno“, saznaje VOICE.

Interesantan je i podatak da su takozvani botovski komentari na sajtu RTV-a ranije imali zanemariv broj “pluseva” (pozitivnih ocena čitalaca). Kako je za VOICE rekao novinar RTV-a koji je želeo da ostane anoniman, od januara ove godine, kada je došlo do smena u Web redakciji, taj broj je počeo polako da raste.

 

foto: FOTO: RTV.RS PRITNSCREEN

„Iz meseca u mesec taj broj je rastao i do 20 pluseva, a od pre nekoliko dana na 70 i više. To me dovodi do zaključka da je taj posao očigledno neko počeo da radi za novac“, smatra sagovornik VOICE-a.

I dok je ime Ljubinke Vesković nepoznato u svetu medija (osim što na profilu na Fejsbuku navodi da je ljubiteljka Srpskog pokreta Dveri i Ruske Federacije), Željko Injac je mnogo više prisutan na crkvenim i ultradesničarskim sajtovima, gde piše blogove. Urednik je sajta Vidovdan, a najavljen kao verski analitičar Injac je nedavno i gostovao u emisiji „Pres i ja“ na RTV-u, koju uređuje i vodi Zoran Panović.

Na svom profilu na Tviteru aktivan je svakodnevno, a svojim pratiocima u poslednje vreme preporučio je snimak tribine Žena u crnom na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, koju su na nekoliko minuta bili prekinuli ultradesničari, a preporučio je i gostovanje portparolke ultradesničarskog pokreta Zavetnici Milice Đurđević u emisiji „Argumenti“ Novosadske televizije, koju uređuje i vodi politički analitičar Branko Radun. Takođe, Injac je povodom aktuelnog izbora Ane Brnabić za predsednicu Vlade Srbije na Tviteru napisao: „Muamer Zukorlić je najveći Srbin u Skupštini Srbije“, pošto je najavio da će glasati protiv njenog izbora.

Skup angažman takozvanih botova u Web redakciji dešava se u trenutku kada većina zaposlenih na RTV-u radi za platu koja u najvećem broju slučajeva iznosi između 30.000 i 40.000 dinara. Istovremeno autorski honorari stalnih saradnika iznose oko 25.000 dinara ili neznatno više od toga. Uz to, određenom broju dopisnika, koji svakodnevno šalju priloge za informativni program radija i televizije, i takvi honorari kasne po nekoliko meseci (poslednji su primili za februar).

Redakcija VOICE-a uputila je niz pitanja generalnom direktoru RTV-a Miodragu Koprivici i v.d. glavnog i odgovornog urednika Web redakcije Ladislavu Laziću povodom spornog angažovanja dva spoljna saradnika u Web redakciji. Kao i nebrojeno puta do sada, njihovi odgovori su izostali.

 

foto: FOTO: PRINTSCREEN

 

Čistke urednika u Radio-televiziji Vojvodine i uklanjanje pojedinih emisija iz programa, koje su se odigrale u maju 2016. godine, u prvo vreme zaobišle su Web redakciju. Iako je priliv vesti novinara sa radija i televizije postao restriktivan, pojedini novinari u Web redakciji trudili su se da ovo internetsko glasilo u novonastalim uslovima koliko-toliko ostane objektivno. Istina, na naslovnoj strani dominirali su „državotvorni“ sadržaji, ali su čitaoci bili u mogućnosti da pročitaju i vesti drugačijeg sadržaja (dašavalo se da objave i pune tekstove kasnije cenzurisanih priloga na televiziji).

Web redakcija RTV-a konačno je došla na udar novog rukovodstva krajem januara, kada je objavljen intervju sa istoričarem Darkom Gavrilovićem koji je prenela agencija Beta. Profesor Gavrilović je tom prilikom izjavio da je aktuelna vlast u Srbiji slična vlasti Milana Nedića, što je izazvalo burne reakcije funkcionera vladajuće stranke. Rezultat toga bilo je uklanjanje te vesti sa sajta, ali i početak političkog “upodobljavanja” Web redakcije pokrajinskog javnog servisa.

Odmah narednog dana počele su smene i odlasci. Glavni i odgovorni urednik Web redakcije Dejan Marjanović odlučio je da ode na dvogodišnje porodiljsko odsustvo, dok je njegovoj zamenici Branki Dragović Savić, v.d. glavnog i odgovornog urednika Ladislav Lazić rekao da se na njene usluge više ne računa. Njeno mesto zauzeo je Brano Pijetlović, suprug urednice informativnog programa Prvog programa televizije Snežane Pijetlović, pa tako Web redakcija od kraja januara ima dva zamenika urednika – jednog koji radi i drugu kojoj je rečeno da više ne radi.

Maja meseca 2016. godine, dakle u trenutku kada je došlo do političkih čistki na RTV-u, sajt pokrajinskog javnog servisa zabeležio je ukupno 442.226 poseta. Istog meseca, sajt je pogledalo 231.482 čitalaca, koji su ukupno otvorili oko 950.000 stranica.

Godinu dana kasnije broj poseta sajtu smanjen je za skoro 100.000 što je 20,8 odsto manje u odnosu na maj prošle godine (ukupan broj poseta u maju ove godine iznosio je 350.257). Smanjen je i broj posetilaca za oko 13 odsto, a broj otvorenih stranica za 30 odsto (665.865).

 

foto: FOTO: FONET

 

Još poraznije deluju uporedni podaci za maj ove godine u odnosu na isti mesec 2015. Broj poseta smanjen je za čak 44 odsto, a broj posetilaca sajta za 35 procenata. Najznačajniji pad primetan je kod ukupnog broja otvorenih stranica i to 47 odsto, pošto su u maju 2015. posetioci sajta otvorili ukupno 1,25 miliona stranica!

Nekada je sajt RTV-a bio veoma čitan i često citiran u drugim medijima. Tome su u najvećoj meri doprineli istraživački tekstovi novinara koji su radili za emisiju Radar, ali i intervjui koje su podjednako radili novinari Web redakcije, autorka emsiije „Jedan na jedan“ Danica Vučenić i više autora emisije „Politbiro“. Najveću ekspanziju sajt je doživeo tokom majskih poplava u Srbiji 2014. godine, kada je došlo do rekordnog rasta broja čitalaca, uglavnom iz gradova van Vojvodine (dnevno i više od 60.000 poseta.

Prvi odlasci sa sajta zabeleženi su odmah u maju prošle godine, kada je došlo do političkih čistki na rukovodećim mestima pokrajinskog javnog servisa. Od tada do danas iz Web redakcije je otišlo više od polovine ljudi, a na njihova radna mesta su dovedeni „provereni“ kadrovi. Danas se na sajtu osim dominantnih vesti agencije Tanjug (RTV je jednostrano raskinuo saradnju sa agencijom Beta) mogu još pročitati prilozi novinara Prvog programa televizije, koji su prethodno prošli filter direktora informativnog programa Budimira Markovića.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko će odgovarati zbog ‘Beograda na vodi’ ?

(Espreso.rs / VOICE)

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

Povezane vesti

 • BUDITE OPREZNI: Sunčanje je poput droge i stvara zavisnost!
  POSTOJI OBJAŠNJENJE

  BUDITE OPREZNI: Sunčanje je poput droge i stvara zavisnost!

 • NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE GALUPA: Srbi među najzabrinutijim narodima na Balkanu
  EMOTIVNO STANJE NARODA

  NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE GALUPA: Srbi među najzabrinutijim narodima na Balkanu

   1
 • ŽELI DA SVI ČUJU ZA NJEGOV SLUČAJ: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!
  PRIČA KOJA JE ZAPALILA FEJSBUK

  ŽELI DA SVI ČUJU ZA NJEGOV SLUČAJ: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

   29
Poslednji Komentari (39)

kolaterala

03-07-2017 21:27h

TO je bar prosto. Svi botovi primaju plate preko javnih preduzeća, za tzv. “PR usluge”. Proverite platne spiskove za razne dopisnike, PR menadžere, savetnike… i pitajte u firmi da li ih neko poznaje. I to je to.

Keti

03-07-2017 21:20h

80000,a sestre u bolnici imaju 35-40000.

Džimi

03-07-2017 21:10h

Znam i ja jednog koji imao manijakalnu potrebu da prelepljiva nazive ulica u ulice Ratka Mladića pa postao predsednik države, gotovo sveto biće i glavni faktor stabilnosti u regionu i šire!

Vama Botovima

03-07-2017 21:09h

u CV da vam uđe i nikada ne izađe :)))

 

Ostavite komentar

Karaktera: 0/1500

Koliko je osam + četiri?
  • OPOZICIJA SE UJEDINJUJE ZA IZBORE U BEOGRADU Janković: Smenićemo nepodnošljivu vlast!
   DOGOVOR

   OPOZICIJA SE UJEDINJUJE ZA IZBORE U BEOGRADU Janković: Smenićemo nepodnošljivu vlast!

    10
  • PRIJAVITE BAHATE UTERIVAČE DUGOVA: Ne smeju da vas proganjaju, evo šta da uradite!
   TEROR

   PRIJAVITE BAHATE UTERIVAČE DUGOVA: Ne smeju da vas proganjaju, evo šta da uradite!

    4
  • POBEDA! SRBIJA SE DIGLA, STEFAN VIŠE NIJE GLADAN: Država okrenula leđa sirotinji, narod spasao detinjstvo!
   I KAMEN BI ZAPLAKAO

   POBEDA! SRBIJA SE DIGLA, STEFAN VIŠE NIJE GLADAN: Država okrenula leđa sirotinji, narod spasao detinjstvo!

    54
 • Top vesti
 • ZORAN ŽIVKOVIĆ PRUŽIO DOKAZ: Zbog ovakve noge nisam služio vojsku!
  OTVORENO

  ZORAN ŽIVKOVIĆ PRUŽIO DOKAZ: Zbog ovakve noge nisam služio vojsku!

   13
  pre 13h 28m
 • ŽIVOT U SRBIJI I DALJE NA CRTU: Evo šta sve kupujemo na veresiju kako bismo preživeli
  NEMAMO DRUGOG IZBORA

  ŽIVOT U SRBIJI I DALJE NA CRTU: Evo šta sve kupujemo na veresiju kako bismo preživeli

   1
  pre 6h 39m
 • NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE GALUPA: Srbi među najzabrinutijim narodima na Balkanu
  EMOTIVNO STANJE NARODA

  NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE GALUPA: Srbi među najzabrinutijim narodima na Balkanu

   1
  pre 6h 7m
 • LOVIŠTE U JAGODINI: Fazani dobili renovirani dom, zečevi i dalje atraktivni lovcima
  LOVAČKO UDRUŽENJE

  LOVIŠTE U JAGODINI: Fazani dobili renovirani dom, zečevi i dalje atraktivni lovcima

  pre 5h 11m
 • VOĆARI U SRBIJI MAHOM ZADOVOLJNI: Dobro rodila kajsija, biće i za rakiju
  čačak

  VOĆARI U SRBIJI MAHOM ZADOVOLJNI: Dobro rodila kajsija, biće i za rakiju

  pre 5h 58m
 • O ČEMU TVITUJE BIVŠI MINISTAR? Verbić piše li piše o palčevima, mokrim krpama i komarcima
  Muče ga svakodnevni problemi

  O ČEMU TVITUJE BIVŠI MINISTAR? Verbić piše li piše o palčevima, mokrim krpama i komarcima

  pre 9h 20m
 • RASIMOVA SESTRA POSTALA MAJKA U 60. GODINI Atifa Ljajić: U početku me čak ni muž nije podržavao, ali ja sam ostvarila životnu želju!
  Nije se plašila za svoj život

  RASIMOVA SESTRA POSTALA MAJKA U 60. GODINI Atifa Ljajić: U početku me čak ni muž nije podržavao, ali ja sam ostvarila životnu želju!

   8
  pre 11h 44m
 • PREDAH OD TROPSKIH TEMPERATURA: U Srbiji danas svežije i vetrovito, ne zaboravite kišobrane!
  Vremenska prognoza

  PREDAH OD TROPSKIH TEMPERATURA: U Srbiji danas svežije i vetrovito, ne zaboravite kišobrane!

  pre 14h 1m
 • OBJAVLJENI ZVANIČNI REZULTATI: Proverite u koju školu je upisano vaše dete
  ministarstvo prosvete

  OBJAVLJENI ZVANIČNI REZULTATI: Proverite u koju školu je upisano vaše dete

  pre 7h 18m
 • DUGO ČUVANA TAJNA: Ruski naučnici tvrde da je Tesla spasao čovečanstvo!
  HIPOTEZA

  DUGO ČUVANA TAJNA: Ruski naučnici tvrde da je Tesla spasao čovečanstvo!

   8
  pre 10h 55m
 • PREMINUO MINOS KIRJAKU: Umro vlasnik televizija B92 i Prva
  ANTENA GRUP

  PREMINUO MINOS KIRJAKU: Umro vlasnik televizija B92 i Prva

  pre 8h 46m
 • JUL U SRBIJI U ZNAKU NIKOLE TESLE: Izložbe, eksperimenti, predavanja u čast našeg velikog naučnika
  tesla dani

  JUL U SRBIJI U ZNAKU NIKOLE TESLE: Izložbe, eksperimenti, predavanja u čast našeg velikog naučnika

   1
  pre 7h 32m
 • SEZONA ODMORA: Gužve ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji
  amss

  SEZONA ODMORA: Gužve ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji

  pre 8h 15m
 • (KURIR TV) OPASNOST NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Ogroman zamrzivač prevozi na krovu automobila

  (KURIR TV) OPASNOST NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Ogroman zamrzivač prevozi na krovu automobila

   9
  pre 9h 3m
 • UPOZORENJE MEŠTANIMA VALJEVA: Ne palite useve i đubre u blizini šuma!
  ODELJENJE ZA VANREDNE SITUACIJE

  UPOZORENJE MEŠTANIMA VALJEVA: Ne palite useve i đubre u blizini šuma!

  pre 7h 49m
 • BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE I LIDER SDS Tadić: Vučić nije Srbija! On državu i društvo gura u provaliju autokratije

  BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE I LIDER SDS Tadić: Vučić nije Srbija! On državu i društvo gura u provaliju autokratije

   1
  pre 11h 38m
 • INTERVJU NEDELJE! ZORAN ŽIVKOVIĆ ZA KURIR: Vučić se plaši Zorane Mihajlović jer je jaka, Brnabić neće moći ni kafu da naruči bez dozvole!
  OTVORENO

  INTERVJU NEDELJE! ZORAN ŽIVKOVIĆ ZA KURIR: Vučić se plaši Zorane Mihajlović jer je jaka, Brnabić neće moći ni kafu da naruči bez dozvole!

   15
  2017-07-02
 • VIŠI SUD U BEOGRADU: Ročište za rehabilitaciju Nedića odloženo za kraj septembra
  nije stigao odgovor iz apelacionog suda

  VIŠI SUD U BEOGRADU: Ročište za rehabilitaciju Nedića odloženo za kraj septembra

  pre 10h 2m
 • PROTOKOL O SARADNJI TOKOM SEZONE: Srpski policajci udruženim snagama sa kolegama iz Crne Gore
  TOKOM TURISTIČKE SEZONE

  PROTOKOL O SARADNJI TOKOM SEZONE: Srpski policajci udruženim snagama sa kolegama iz Crne Gore

  pre 10h 15m
 • SREĆAN PUT: Saobraćaj širom Srbije od jutros umereniji, na granicama bez gužvi
  STANJE NA PUTEVIMA

  SREĆAN PUT: Saobraćaj širom Srbije od jutros umereniji, na granicama bez gužvi

  pre 13h 56m
 • FIJAT IGNORIŠE ŠTRAJKAČE: Radnici sedmi dan protestuju!
  TOTALNA OBUSTAVA

  FIJAT IGNORIŠE ŠTRAJKAČE: Radnici sedmi dan protestuju!

  pre 22h 55m
 • POTPUNI FIJASKO: Propala izborna skupština Advokatske komore Srbije!
  NIJE BILO KVORUMA

  POTPUNI FIJASKO: Propala izborna skupština Advokatske komore Srbije!

  pre 22h 53m
 • Zaštićeni svedok

  Zaštićeni svedok

  pre 6h 39m
 • ČUDO PRIRODE U OSEČINI: Evo kako izgleda kad prasići sisaju kravu!
  NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

  ČUDO PRIRODE U OSEČINI: Evo kako izgleda kad prasići sisaju kravu!

  2017-07-02
 • GLAD U VUČIĆEVOJ SRBIJI! Ovo je najpotresnija priča iz Palanke: Dok vlast daje milione na žurke, fontane i jarbole, dete zove oca i viče TATA, GLADAN SAM...
  gorak život radnika fabrike “goša”

  GLAD U VUČIĆEVOJ SRBIJI! Ovo je najpotresnija priča iz Palanke: Dok vlast daje milione na žurke, fontane i jarbole, dete zove oca i viče TATA, GLADAN SAM…

   238
  2017-07-01
 • ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 11: Podneću ostavku na mesto šefa Biroa službi bezbednosti
  RASKRINKAVAMO OBMANE

  ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 11: Podneću ostavku na mesto šefa Biroa službi bezbednosti

   13
  2017-07-01
 • (KURIR TV) SILA 20 EPIZODA: Raketni sistem koji je oborio američki ponos F - 117A!

  (KURIR TV) SILA 20 EPIZODA: Raketni sistem koji je oborio američki ponos F – 117A!

   2
  2017-07-02
 • LAKŠE SE DIŠE: U Srbiji i danas toplo, moguće nevreme i olujni vetar!
  Vremenska prognoza

  LAKŠE SE DIŠE: U Srbiji i danas toplo, moguće nevreme i olujni vetar!

  2017-07-02
 • CRVENI METEOALARM U SRBIJI: Upozorenje na opasno visoke temperature, a u ovim delovima stiže i olujno nevreme!

  CRVENI METEOALARM U SRBIJI: Upozorenje na opasno visoke temperature, a u ovim delovima stiže i olujno nevreme!

   4
  2017-07-01
 • (VIDEO) ČUDO NEVIĐENO U SRPSKOM SELU: Dva praseta sisaju kod krave
  DOMAĆICA JE SLUČAJNO PRIMETILA OVU POJAVU

  (VIDEO) ČUDO NEVIĐENO U SRPSKOM SELU: Dva praseta sisaju kod krave

   12
  2017-07-01
 • MIRKOVIĆ OTKRIO! ANĐUSA NAMESTIO VUČIĆEV TAJKUN MILOJICA MARKOVIĆ: Zaustavio istrage protiv njega zbog korupcije i dao mu silne DRŽAVNE POSLOVE!

  MIRKOVIĆ OTKRIO! ANĐUSA NAMESTIO VUČIĆEV TAJKUN MILOJICA MARKOVIĆ: Zaustavio istrage protiv njega zbog korupcije i dao mu silne DRŽAVNE POSLOVE!

   15
  2017-06-30
 • OTIŠAO KOD LEKARA ZBOG OBIČNE UPALE: Nenadu su saopštili jezive vesti dok mu se žena bori sa tumorom!
  APEL ZA POMOĆ!

  OTIŠAO KOD LEKARA ZBOG OBIČNE UPALE: Nenadu su saopštili jezive vesti dok mu se žena bori sa tumorom!

   8
  2017-07-01
 • PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Pojačan intenzitet saobraćaja u Srbiji
  STANJE NA PUTEVIMA

  PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Pojačan intenzitet saobraćaja u Srbiji

  2017-07-02
 • VUČIĆEVA PLJAČKA VEKA, ARAPIMA POKLANJA NAŠIH 1,3 MILIJARDE €: U Beogradu na vodi ne važe srpski zakoni
  Srbija će plaćati veliku cenu zbog Beograda na vodi

  VUČIĆEVA PLJAČKA VEKA, ARAPIMA POKLANJA NAŠIH 1,3 MILIJARDE €: U Beogradu na vodi ne važe srpski zakoni

   95
  2017-06-30
 • PAJTIĆ ZA DOJČE VELE: Vučiću je kritika nepodnošljiva! Ako se neko usudi, sledi BRUTALAN OBRAČUN!

  PAJTIĆ ZA DOJČE VELE: Vučiću je kritika nepodnošljiva! Ako se neko usudi, sledi BRUTALAN OBRAČUN!

   1
  2017-07-01
 • BORKO STEFANOVIĆ: Pinkova zloupotreba nacionalne frekvencije će se jednog dana izučavati!

  BORKO STEFANOVIĆ: Pinkova zloupotreba nacionalne frekvencije će se jednog dana izučavati!

   1
  2017-07-01
 • ŠTA SMO MOGLI ZA HILJADARKU PRE GODINU, A ŠTA SAD: Kako je za godinu dana propala jedna crvena
  Vredost hiljadarke u odnosu na lane

  ŠTA SMO MOGLI ZA HILJADARKU PRE GODINU, A ŠTA SAD: Kako je za godinu dana propala jedna crvena

   23
  2017-07-01
 • NIKOLIĆ OD DANAS PENZIONER: Evo kolika je penzija bivšeg predsednika

  NIKOLIĆ OD DANAS PENZIONER: Evo kolika je penzija bivšeg predsednika

   35
  2017-07-01
 • ŠUTANOVAC O HAPŠENJU ANĐUSA: To je poruka svima, ili si ekipa i ćutis ili tamnica!

  ŠUTANOVAC O HAPŠENJU ANĐUSA: To je poruka svima, ili si ekipa i ćutis ili tamnica!

   2
  2017-07-01
 • PREDSEDNIK NUNS SLAVIŠA LEKIĆ: Intrigantno je da se u trenutku hapšenja Anđusa obrela kamera Informera!

  PREDSEDNIK NUNS SLAVIŠA LEKIĆ: Intrigantno je da se u trenutku hapšenja Anđusa obrela kamera Informera!

   6
  2017-07-01
 • JEFTINIJI POZIVI I PORUKE: Od danas niže cene rominga u regionu!

  JEFTINIJI POZIVI I PORUKE: Od danas niže cene rominga u regionu!

   3
  2017-07-01
 • NEPODNOŠLJIVO U KC KRAGUJEVAC: Pacijenti se kuvaju jer klime ne rade!
  Problemi

  NEPODNOŠLJIVO U KC KRAGUJEVAC: Pacijenti se kuvaju jer klime ne rade!

   7
  2017-07-01
 • OTKRIVEN UZROK: Neprijatan miris u većem delu Beograda zbog fekalne kanalizacije
  NAJGORE UZ DUNAV I SAVU

  OTKRIVEN UZROK: Neprijatan miris u većem delu Beograda zbog fekalne kanalizacije

   5
  2017-07-01
 • NEMAČKA NUDI POSAO BALKANCIMA: Ovo su zanimanja koja se traže, a ima samo jedna začkoljica

  NEMAČKA NUDI POSAO BALKANCIMA: Ovo su zanimanja koja se traže, a ima samo jedna začkoljica

   64
  2017-06-30
 • STEFANOVIĆ TVRDI: Privođenje inspektora ispred moje kuće po zakonu!
  SAOPŠTENJE MINISTRA POLICIJE

  STEFANOVIĆ TVRDI: Privođenje inspektora ispred moje kuće po zakonu!

   8
  2017-06-30
 • NOĆ U BEOGRADU: Teška noć za astmatičare i srčane bolesnike, udes u Bulevaru

  NOĆ U BEOGRADU: Teška noć za astmatičare i srčane bolesnike, udes u Bulevaru

  2017-07-01
 • KURIR TV VESTI UŽIVO: Zašto je uhapšen Dejan Anđus?

  KURIR TV VESTI UŽIVO: Zašto je uhapšen Dejan Anđus?

  2017-06-30
 • UNS TRAŽI REAKCIJU NADLEŽNIH ORGANA: Ispitati da li je Anđus uhapšen zbog kritike vlasti!
  VLAST HAPSI NOVINARE

  UNS TRAŽI REAKCIJU NADLEŽNIH ORGANA: Ispitati da li je Anđus uhapšen zbog kritike vlasti!

   3
  2017-06-30
 • SVEČANOST: Najbolji maturanti na Belom dvoru
  Fondacija Karađorđevića

  SVEČANOST: Najbolji maturanti na Belom dvoru

  2017-07-01
 • OGORČENI STANOVNICI BARAJEVA: Vlast pravi fontane od dva miliona evra, a mi nemamo vodu i umiremo od žeđi!
  Suve slavine po najvećoj žegi

  OGORČENI STANOVNICI BARAJEVA: Vlast pravi fontane od dva miliona evra, a mi nemamo vodu i umiremo od žeđi!

   20
  2017-06-30
 • TOK-ŠOU NA TV NAŠA: Uz jutarnju kafu sa Kurirom
  PREPORUČUJEMO

  TOK-ŠOU NA TV NAŠA: Uz jutarnju kafu sa Kurirom

  2017-06-30
 • DEVOJČICA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU: Maja (13) dve godine skupljala džeparac da odvede roditelje na more

  DEVOJČICA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU: Maja (13) dve godine skupljala džeparac da odvede roditelje na more

   38
  2017-06-30
 • VLAST HAPSI NOVINARE: Vučić zapravo uhapsio Dejana Anđusa zbog kritike, a kao izgovor organizovali da ga optuže za iznudu pod sumnjivim okolnostima!
  Poznati voditelj već privođen na informativni razgovor u BIA

  VLAST HAPSI NOVINARE: Vučić zapravo uhapsio Dejana Anđusa zbog kritike, a kao izgovor organizovali da ga optuže za iznudu pod sumnjivim okolnostima!

   56
  2017-06-30
 • (VIDEO) DUPLI PAKAO: Vatrogasci po nesnosnoj vrućini gase požar u Leskovcu, dim progutao naselje!
  VETENIČKI KEJ

  (VIDEO) DUPLI PAKAO: Vatrogasci po nesnosnoj vrućini gase požar u Leskovcu, dim progutao naselje!

  2017-06-30
 • OVA FOTOGRAFIJA IZ PRODAVNICE OBJAŠNJAVA ZAŠTO SU MALINARI BESNI: Cena ovog voća šokirala!

  OVA FOTOGRAFIJA IZ PRODAVNICE OBJAŠNJAVA ZAŠTO SU MALINARI BESNI: Cena ovog voća šokirala!

   21
 • POČEO JE TREĆI KRUG GLASANJA ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ: Izaberite koja je veća izgovorena neistina!
  RASKRINKAVAMO OBMANE

  POČEO JE TREĆI KRUG GLASANJA ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ: Izaberite koja je veća izgovorena neistina!

   7
 • DOBRI ANĐEO DIJANA BUDISAVLJEVIĆ: Austrijanka iz ustaških logora spasla 12.000 srpske dece!
  ZA SRPSKU ISTORIJU UČINILA ONO ŠTO NIJEDNA NACIONALNA HEROINA NIJE

  DOBRI ANĐEO DIJANA BUDISAVLJEVIĆ: Austrijanka iz ustaških logora spasla 12.000 srpske dece!

   2

Crna Hronika

 • MAFIJAŠKA UBISTVA SVAKE TRI NEDELJE: Formirana baza žrtava kriminalaca u Srbiji i Crnoj Gori, od 83 likvidacije rešene samo 4!
  na svake tri nedelje mafija likvidira nekog

  MAFIJAŠKA UBISTVA SVAKE TRI NEDELJE: Formirana baza žrtava kriminalaca u Srbiji i Crnoj Gori, od 83 likvidacije rešene samo 4!

 • UŽASNO OTKRIĆE RADNIKA UŽIČKE DEPONIJE: Mrtva beba pronađena u nogavici trenerke!
  JEZIVO

  UŽASNO OTKRIĆE RADNIKA UŽIČKE DEPONIJE: Mrtva beba pronađena u nogavici trenerke!

 • ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Izbo oca nožem 22 puta, osuđen na 19 godina zatvora
  GLOGOVICA

  ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Izbo oca nožem 22 puta, osuđen na 19 godina zatvora

 • AKCIJA CARINE NA DUNAVU: U brodu Anakonda 1 otkriveno skoro tri tone neprijavljene nafte
  Izrečena prekršajna kazna od 600.000 dinara

  AKCIJA CARINE NA DUNAVU: U brodu Anakonda 1 otkriveno skoro tri tone neprijavljene nafte

Srbija

 • BRUKA KOMUNALACA IZ VLASOTINCA: Pogledajte kako su iscrtali belu traku na gradskim putevima
  levo-desno

  BRUKA KOMUNALACA IZ VLASOTINCA: Pogledajte kako su iscrtali belu traku na gradskim putevima

 • POHOD NA KAVKAZ: Vranjanac osvojio najviši vrh Evrope
  UGAŠENI VULKAN

  POHOD NA KAVKAZ: Vranjanac osvojio najviši vrh Evrope

 • SMRT MALOG RADENKA NIKODINOVIĆA (8): Odbrana tražila dopunu nalaza
  SUĐENJE

  SMRT MALOG RADENKA NIKODINOVIĆA (8): Odbrana tražila dopunu nalaza

 • LOVIŠTE U JAGODINI: Fazani dobili renovirani dom, zečevi i dalje atraktivni lovcima
  LOVAČKO UDRUŽENJE

  LOVIŠTE U JAGODINI: Fazani dobili renovirani dom, zečevi i dalje atraktivni lovcima

Beograd

 • KOLAPS NA IBARSKOJ MAGISTRALI:Sudar kamiona i kombija izazvao zastoj kod Lipovice u smeru ka Beogradu

  KOLAPS NA IBARSKOJ MAGISTRALI:Sudar kamiona i kombija izazvao zastoj kod Lipovice u smeru ka Beogradu

 • POŽAR U STANU U BRAĆE JERKOVIĆ: Gorela kuhinja, povređena jedna osoba
  vatrogasci ugasili plamen

  POŽAR U STANU U BRAĆE JERKOVIĆ: Gorela kuhinja, povređena jedna osoba

 • PRIPREMITE ZALIHE: Vinča i Leštane do sutra bez vode
  Radovi na vodovodnoj mreži

  PRIPREMITE ZALIHE: Vinča i Leštane do sutra bez vode

 • TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac uboden nožem u Borči, ubistvo i samoubistvo na Karaburmi
  Hitna pomoć intervenisala 91 put

  TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac uboden nožem u Borči, ubistvo i samoubistvo na Karaburmi

Region

 • TITO JE VEROVAO DA JE JOVANKA TAJNI AGENT, ALI BIO JE NEMOĆAN: Čeličnom pesnicom vladala Jugoslavijom a generali tvrdili da je Brozu radila o glavi!
  Šokantne tajne belog dvora

  TITO JE VEROVAO DA JE JOVANKA TAJNI AGENT, ALI BIO JE NEMOĆAN: Čeličnom pesnicom vladala Jugoslavijom a generali tvrdili da je Brozu radila o glavi!

 • (FOTO) AJKULA UHVAĆENA KOD ZADRA: Ulovom se pohvalili na Fejsbuku, a kupači premrli od straha!
  ne viđa se svaki dan

  (FOTO) AJKULA UHVAĆENA KOD ZADRA: Ulovom se pohvalili na Fejsbuku, a kupači premrli od straha!

 • (VIDEO) BESNI POŽAR KOD TIVTA: Vatrogasci ne mogu da obuzdaju vatrenu stihiju, vetar pravi haos
  Prirodna katastrofa

  (VIDEO) BESNI POŽAR KOD TIVTA: Vatrogasci ne mogu da obuzdaju vatrenu stihiju, vetar pravi haos

 • PODRŠKA MEDOJEVIĆU IZ BAVARSKE: Drži se, svi smo uz tebe!
  Pljušte reči podrške

  PODRŠKA MEDOJEVIĆU IZ BAVARSKE: Drži se, svi smo uz tebe!

Planeta

 • (VIDEO) GRCI PUCALI NA TURSKI BROD: Uzavrela situacija u Egejskom moru, Turci pobesneli
  Opasno

  (VIDEO) GRCI PUCALI NA TURSKI BROD: Uzavrela situacija u Egejskom moru, Turci pobesneli

 • ŠOKANTNI IZVEŠTAJ ŠVEDSKIH OBAVEŠTAJACA: Na severu Evrope ima 2.000 džihadista i čekaju znak za napad
  Sprema li se novi rat?

  ŠOKANTNI IZVEŠTAJ ŠVEDSKIH OBAVEŠTAJACA: Na severu Evrope ima 2.000 džihadista i čekaju znak za napad

 • MISTERIJA AVGANISTANOG RATA DUGA 38 GODINA: Šta je nateralo KGB i padobrance da zauzmu Kabul 1979. i počnu sukob koji je uništio SSSR
  minijature hladno grata

  MISTERIJA AVGANISTANOG RATA DUGA 38 GODINA: Šta je nateralo KGB i padobrance da zauzmu Kabul 1979. i počnu sukob koji je uništio SSSR

 • (VIDEO) PANIKA U BOSTONU: Iz čista mira se zaleteo kolima i pokosio 6 pešaka
  Tragedija

  (VIDEO) PANIKA U BOSTONU: Iz čista mira se zaleteo kolima i pokosio 6 pešaka