Potpisi za oslobađanje Obradovića

1 od 5 miliona: Potpisi za oslobađanje Obradovića biće predati tužiteljki Dolovac

Studenti iz udruženja „Jedan od pet miliona“ najavili su danas da će republičkoj javnoj tužiteljki Srbije Zagorki Dolovac dostaviti peticiju za oslobađanje uzbunjivača iz fabrike „Krušik“ Aleksandra Obradovića.

1 od 5 miliona: Potpisi za oslobađanje Obradovića biće predati tužiteljki Dolovac 1Foto: BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

Peticija kojom bi se pokrenuo postupak za njegovo puštanje na slobodu biće predata čim bude prikupljen dovoljan broj potipisa.

Udruženje je navelo da se nastavlja prikupljanje potpisa na peticiji za oslobađanje Obradovića koju je do sada 18.000 građana potpisalo u više od pet gradova u Srbiji.

„Pozivamo vas da potpišete peticiju zato što je taj potpis najmanje ‘Hvala!’ koje možemo da kažemo Aleksandru Obradoviću“, piše u saopštenju.

Postanite član Kluba čitalaca Danas i na taj način podržite nezavisno novinarstvo.

Danas postoji sa ciljem pravovremenog i istinitog izveštavanja dostupnog svim građanima. Kupovinom Danasa, pretplatom ili članstvom u Klubu čitalaca omogućavate nam da ostanemo samostalni i potvrđujete da u Srbiji ima mesta za slobodno novinarstvo!

Više od dve decenije nismo poklekli pred trendovima opšte tabloidizacije, senzacionalizmom i komercijalizacijom sadržaja. Bili smo zabranjivani i prozivani. Ništa nije moglo da nas spreči da objektivne vesti objavljujemo svakog dana. Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici.

Zato želimo da se oslonimo na vas, naše čitaoce.

Ukoliko želite da i ubuduće nastavimo sa radom kao i do sada i još kvalitetnije, kupite Danas i postanite deo Kluba čitalaca Danasa za 990,00 dinara mesečno!

Komentari (1)

* Sva polja su obavezna
Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Cassions Tema od FRT