PREDSEDNIKU PODMEĆU FOTOGRAFIJE

NEZAPAMĆEN MEDIJSKI LINČ

E MOJ NARODE, NAPRAVIŠE NAM LUDU KUĆU OD ZEMLJE: Oglasio se glumac kojeg je Vučić nazvao pijancem i batinašem

POLITIKA 16.06.2017. 11:22h

 

Mladić za koga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče rekao da je pokušao da izazove „najteže moguće“ incidente tokom dana njegove zakletve, objavio je na svom fejsbuk profilu da je fotografija koju je Vučić prikazao zapravo snimak iz predstave.

 

FOTO: FACEBOOK

 

Vučić je juče osudio je napade na novinare, ali ne postupanje obezbeđenja prema ljudima koji su, kako je rekao, provocirali prisutne na skupu SNS ispred Skupštine Srbije u danu kada je preuzimao dužnost predsednika.
Odgovarajući na pitanje novinara, Vučić je pokazao i fotografiju čoveka za koga je rekao da je “jedan od dosovskih batinaša”.

 

VUČIĆ PODRŽAO BATINAŠE: Predsednik Srbije šokirao javnost! ČITAJTE U KURIRU

 

“To je jedan od dosovskih batinaša koji je i tog dana na ulicama bio i koji je sprečavao ljude… ja mu ne znam ime, da vam pravo kažem. To je jedan od dosovskih batinaša i taj dan je bio na ulicama i pokušavao da izazove najteže moguće incidente. A ostalo će da utvrde nadležni organi”, rekao je Vučić.

 

 

Marko Radosavljević je na svom fejsbuk profilu naveo da je Vučić iskoristio njegovu fotografiju sa „predstave, na kojoj glumi pijanicu“, predstavljajući ga kao „nepodobnog“. Na njegovom fejsbuk profilu objavljen je i album fotografija iz predstave “Iza kulisa”, u kojoj je glumio pijanca.

 

 

„Ja, koji sam najobičniji građanin, bez ikakvog uticaja na bilo koja dešavanja na nivou države, jer nemam baš nikakvu vlast, postadoh preko noći vođin arhineprijatelj”, naveo je Radosavljević.

 

Početkom nedelje pojavile su se fotografije sa skupova u Beogradu održanim tokom polaganja zakletve predsednika Aleksandra Vučića, na kojima se jasno vidi kako obezbeđenje mitinga podrške lideru SNS praktično davi i fizički nasrće na građane i novinare.

 

(FOTO) MEDIJSKI LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Mladića proglasili pijanicom zbog fotke iz predstave

 

Na fotografijama se jasno vidi i nasilje nad novinarkom lista Danas Lidijom Valtner i jednim fotoreporterom, kao i Markom Radosavljevićem, učesnikom protesta Protiv diktature. U pozadini mogu da se primete i pripadnici MUP-a, koji očigledno nisu obratili pažnju na fizičko nasilje koje se događa neposredno pored njih.

 

 

(Kurir.rs/N1/Foto: Dragana Udovičić/Printscreen/Facebook)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BATINAŠI U AKCIJI USRED BEOGRADA: Pogledajte kako Vučićev gorila teroriše građane na Terazijama

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

POVEZANE VESTI

 • SVEDOČENJE FOTOGRAFA KOJI JE SLIKAO VUČIĆEVE BATINAŠE: Nisam razmišljao da li sam i sam ugrožen, danas je sve više takvih situacija!
  INCIDENTI NEVIĐENIH RAZMERA TOKOM PREDSEDNIČKE INAUGURACIJE

  SVEDOČENJE FOTOGRAFA KOJI JE SLIKAO VUČIĆEVE BATINAŠE: Nisam razmišljao da li sam i sam ugrožen, danas je sve više takvih situacija!

 • VUČIĆ PODRŽAO BATINAŠE: Predsednik Srbije šokirao javnost!
  SKANDALOZNO

  VUČIĆ PODRŽAO BATINAŠE: Predsednik Srbije šokirao javnost!

   13
 • LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Proglasili ga pijanicom zbog fotke iz predstave
  NEZAPAMĆENO

  LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Proglasili ga pijanicom zbog fotke iz predstave