SBB I ŽIVOTNA SREDINA

Humanitarna akcija za čistiju životnu sredinu

Humanitarna akcija za čistiju životnu sredinuIzvor: N1

U okviru kampanje “Ne prljaj. Nemaš izgovor!”, međunarodna škola Prima je u saradnji sa SBB Fondacijom, organizovala tradicionalnu humanitarnu šetnju: Prošetaj milju za osmeh.

U okviru manifestacije đaci i roditelji su imali priliku da učestvuju u raznim kulturnim, društvenim i kreativnim sadržajima. Prikupljen novac od prodatih majica biće doniran za izradu knjiga pod nazivom “Ko to tamo prlja”, koje će se besplatno deliti đacima.

Iz SBB-a najavljuju da će se tokom godine nastaviti sa čišćenjem lokacija širom Srbije i edukacijom najmlađih, ali i starijih, kako bi životna sredina bila čistija.

“Srbija je i dalje prljava, mi i dalje nastojimo u tome da ukažemo ljudima da treba da se promenimo i idemo polako ka tome, naravno to ne može da bude neko kratko putovanje, mi to znamo i zato iz godine u godinu se različite aktivnosti sprovode i radimo mnoge stvari kako bismo edukovali ljude”, kaže Jovana Lukić iz kompanije SBB.

“Humanitarni rad je internacionalna vrednost, pošto smo mi internacionalna škola to je jako bitno za nas i nekako se svi u tome udružimo i znamo da će naše malo nekome doprineti puno i sasvim podržavamo Ne prljaj, nema izgovor, zato što stvarno nemaš izgovor da prljaš”, rekla je Milica Majilović iz mešunarodne škole “Prima internacional”.

Izvor: N1

KOMENTARA 2

POSLEDNJI KOMENTARI

Divno

Ima nade 😉

14 0

🙂

Bravo

14 0