Severina proslavila 50. rođendan

„Manipulatorka poremećenih vrednosti“: Detalji Severininog sukoba sa sestrom

SHOWBIZ 23. apr. 202218:41
Podeli:
SeverinaSeverina Foto: E-Stock/Kobra

Pevačica je pre nekoliko dana proslavila 50. rođendan, ali čestitke od najbližih članova porodice nije dobila.

Naime, kako piše 24sata.hr, Severina nije u dobrim odnosima ni sa jednom sestrom, a ni odnos sa majkom joj ne „cveta“.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačicina sestra Zdenka živi u Zadru sa suprugom Zdravkom Žunićem, a sa Severinom ne želi da ima nikakve veze. Dugo se već ne slažu. Zdenka nije odobravala njen brak s Kojićem. Zamerila je mlađoj sestri što je, prema Zdenkinim rečima, dopustila da joj životom upravlja menadžerska mašinerija. Međutim, nije tu pošlo po zlu. Sestre su se posvađale mnogo ranije.

“Ona ima planetarnu slavu, ali tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću”, rekla je Zdenka novinarima pre sedam godina kad je ljutito objašnjavala da ni za što na svetu ne bi Severini došla na svadbu s Igorom.

Podršku druge starije sestre Marijane izgubila je nedavno. Pred ovaj, 50. rođendan, iznenada je zaratila i s njom. Naime, otkako majka Ana sve češće provodi vreme u Severininom stanu na zagrebačkom Kozjaku, Marijana navodno sve ređe uspeva da stupi u kontakt s majkom. Posete u Severininom stanu Marijani su, po novom, strogo zabranjeni pa je, kako prenosi 24sata.hr, svađa sestara kulminirala navodnom prijavom Centru za socijalni rad zbog čega je Severina potpuno izgubila nerve.

Starija sestra optužila ju je da krije majčino zdravstveno stanje od porodice, da nikome nije htela da kaže kad je mama Ana završila na operaciji. Seve je sestru stavila na crnu listu, ali to je nije poštedelo ispitivanja službenika o nimalo idiličnim porodičnim odnosima, svađama i teškim rečima.

Severina je za Marijanu manipulator poremećenih životnih vrednosti, prijateljima se žalila kako joj pevačica sasipa uvrede u SMS.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

“Svojim je ponašanjem podelila je porodicu, neki žele da joj pomognu, a drugi joj podilaze i poslušno se pokoravaju svakom njenom zahtevu”, žali se Marijana. Smatra kako je Sevi potrebna stručna pomoć jer se svojim ponašanjem “potpuno otela kontroli”.

Severina je jednom prilikom govorila o porodici i otkrila teške detalje. Naime, njena majka je jedva preživela porođaj.

“Rodila me je carskim rezom i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me je u osmome mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala”, ispričala je pre nekoliko godina za Gloriju.

Majka se “izvukla”, podizala je sa suprugom devojke u skromnom domu, sve dok nije usledio novi šok za Vučkoviće. Otac je preminuo dok su sestre bile deca. Tragedija je dodatno je zbližila sestre, iako je majka Ana najmlađu mezimicu posebno tetošila. Zdenka i Marijana hrabrile su Severinu od malih nogu da ostvari svoje snove. A tamnokoso devojče sanjarilo je o svetlima pozornica, notama, pevanju, slavi, piše 24sata.hr.

BONUS VIDEO: Filip Miletić: S novim albumom stiže i nova – stara Severina

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.