ZADRUGA dobacila do  Ivke numerologa

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

“ISKORISTILA ME JE I IZDALA!” Poznaje Anu 25 godina, a sada je progovorila šta je radila pre rijalitija

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Besna na Ćurčićevu jer je zloupotrebila njeno ime u Zadruzi!

Ana Ćurčić otkad je ušla u šestu sezonu rijalitija ”Zadruga” kako bi se suočila sa svojim nevernim partnerom Zvezdanom Slavnićem, neprestano pominje Ivku numerologa, navodeći da joj je drugarica koja zna sve o svakome, te joj uporno govori da ”progovori”. Iako nije želela da se oglašava ovim povodom, Ivka je pristala da za domaće medije otvori dušu i prizna da ju je Ana razočarala.

– Delimično jeste. Ne ograđujem se od nje niti želim da kažem išta loše, ali želim da se moj glas čuje koji je vrlo iskren. Ana i ja se poznajemo, velika je razlika poznavati nekoga jako drugo i družiti se sa nekim. Ona i ja se poznajemo 24-25 godina, ona sve vreme pominje da sam joj ja drugarica, da mi se poznajemo dosta dugo, a kada nekoga poznaješ toliko ne znači da se družite. Ana i ja smo imale jednu pauzu od 15 godina gde se nismo ni čule ni videle, životi su nam se razišli i ona je mene kontaktirala posle 15-16 godina kada je Zvezdan ušao u Zadrugu, kada joj je zadnjica bila na ringli da joj pomognem u smislu smernica, numerologije… Ja sam pristala sa njom da se vidim jer ona meni dok smo bile klinke i družile se ništa nažao nije uradila, primila sam je kao i svakog klijenta i pomogla joj, eto drugarski i ljudski, kao numerolog i kao čovek – počinje ona i dodaje:

Oštro kaznila Anđelu i Zvezdana! Miljana pružila podršku Ani: “Treba da budu tursko groblje za tebe”

Oštro kaznila Anđelu i Zvezdana! Miljana pružila podršku Ani: “Treba da budu tursko groblje za tebe”

Zvezdan zaštitio Anđelu nakon svađe sa Anom! Na sve načine opravdavao ljubavnicu, pa krivicu svalio na Ćurčićevu

Zvezdan zaštitio Anđelu nakon svađe sa Anom! Na sve načine opravdavao ljubavnicu, pa krivicu svalio na Ćurčićevu

NIKAD VEĆI RAT ŽENE I LJUBAVNICE! Anđela udarila na Anino majčinstvo, ona se pretvorila u zver – urlaju jedna na drugu

NIKAD VEĆI RAT ŽENE I LJUBAVNICE! Anđela udarila na Anino majčinstvo, ona se pretvorila u zver – urlaju jedna na drugu

– Međutim, desio se momenat da je ona mene iskoristila da za neke smernice jer sam ja neko ko komentariše Zadrugu i da je perfidno iz mene iz mene izvlačila sve i svašta, a ja sam joj ljudski davala smernice i pomagala joj da prebrodi krizu. 

Ivka priznaje da je zbog Ane prvi put i svoj posao stavila na kocku.

– Na jednoj televiziji sam rekla da Zvezdan nikada neće prevariti Anu i stavila svoj posao na kocku i to je bila laž. Ne moja laž crna, nego bezazlena, da ne bih povredila nju. Kod Zvezdana se u numerologiji videlo da on ima afinitete ka nekim ženama, ali da je sve to radi opstanka. Ja sam tada dobila brojne kritike od nekih bivših zadrugarki, kao da mi je bitnija Ana nego posao, Ana koja je u tom trenutku bila jako lošeg psihićkog stanja, da bila mi je bitna i ja nisam htela da to ode u etar, već sam nju pozvala na jedan ručak i rekla joj privatno šta imam. Da sam ja slagala samo da bih zaštitila nju jer je ona dobijala preteće poruke, privatno sam joj rekla da će ući u vezu sa nekim što je i uradio.

– Mi se poznajemo, ali smo se videle pet puta, ja sam je vodila u Tumane da bi ona pronašla svoj mir. Prisustvovali smo molitvi, ona se molila, nakon toga je krenuo sunovrat sa njom i Zvezdanom, možda je to i njen blagoslov. Telefonom smo se čule često, ali smo se videle svega 5-6 puta. Na kraju me je pitala da li da uđe u Zadrugu, ja sam joj rekla da je moje mišljenje da ne ulazi, ali se ona spakovala i otišla.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Kako kaže, Ana ju je iskoristila i njeno ime koristi u negativnom kontekstu.

 Razočarala me je jer je iz čista mira rekla, to je bio dnevni termin imali su neka svoja dešavanja, mislim da je bio i neko od voditelja, gde je ona ničim izazvana ustala i rekla ”Pozdravljam svoju drugaricu Ivku numerologa. Ivka pun gas, znaš o svima sve!” Šta to znači? Prvo, osamdeset posto ovih zadrugara, a i bivših, kao i javna scena, pevači, političari su moji klijenti. Ja sam neko ko ne iznosi privatne stvari svojih klijenata, to je prva stvar gde je pokušala da mi naruši ugled. Ja jesam sa asfalta, rasla na opštini Zvezdara i poznajem mnoge ljude, ali ja ne mafijam kao one tamo. Drugo, nemoj da se kitiš sa Ivkom, jer Ivka je u javnom poslu 27 godina i niko nikada nije zloupotrebio moje ime, ona jeste. Onda, u svađi sa Filipom Carom je rekla ”meni se nisi javio na telefon, kada sam htela da ti dam informacije da uneseš Zvezdanu, a sa Ivanom si se čuo svaki dan”, to je laž – priča ona i nastavlja:

– Napravila je problem kada je izgovorila Filipu u njihovoj svađi, gde je dečka napala bezveze, gde je dečko rizikovao honorar da prenese sve Zvezdanu gde je ona iz dana u dan menjala priče i sve je istina što kaže Filip, ona je rekla čuo si se sa mojom drugaricom 10 puta, ali ona je to tako perfidno, sa nekim odvratnim osmehom licom rekla, da su mene zvali novinari da me pitaju da li sam u vezi sa njim. Ne, nisam, nemam veze sa čovekom. Dakle, izdala me je jer me pominje u negativnom kontekstu.

Ivka nam je takođe otkrila i da je saznala da je Ana pretila njenim imenom u spoljnom svetu.

Ivka numerolog

Foto: Youtube printscreen/Red TV

– Napisala mi je žena kako je Ana dok je bila napolju pretila sa mnom, dok je vodila Zvezdanovu stranicu dok nije ušla i svako ko je pljuvao Zvezdana ona je pisala ”vi ne znate ko je moja drugarica, ona je opasna, ona ovo i ono”. Prvo, ja uopšte nisam opasna, niti glumim ove opasne drugarice, čak mislim da posle ovoga nećemo popiti kafu. Sve sam poruke dobila i sve sam videla.

Anina kuma Milena Kačavenda, neprestano je u javnosti i brani svoju kumu, a Ivka otkriva da li je poznaje.

– Milenu ne poznajem, Moku ne poznajem, Jovanu Šmizlu poznajem, jedna divna devojka, ljuta je, ogorčena i sve što kaže Jovana, ona zna nekada da pretera jer je mlada i ljuta, ali je za većinu stvari u pravu.

Za kraj, ona je otkrila da je Ana oduvek bila zaljubljena u Zvezdana, ali da nikada nije pričala da je on zlostavlja.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kada smo bile klinke ona je u njega bila smrtno zaljubljena, ali je tu uvek bio neki problem, neka svađa. Nikada nisam čula od nje da ju je udario i nikada nisam videla da ju je udario, šta se dešavalo u njihova četiri zida ja ne znam. Sada čujem neke stvari koje su jezive, ne mogu sad da ti kažem pretpostavljam tako je ili nije, ne znam. Predamnom je nije udario, to su bile ljubavne svađe, ali bezazlene stvari. Bitna je samo jedna stvar, da mogu da je pitam, ”kaži mi Ana Ćurčić, da te Zvezdan nije prevario da li bi bila sa njim i dalje? On dođe, donese lovu i vi se i dalje bijete, koljete ili bi ga ostavila?” Ne bi ga ostavila, zašto ga nisi ostavila pre Zadruge? Ona priča da je on nju pred ulazak udario šorcem u glavu, polivao je vodom, ja to ne znam, zašto si čekala taj momenat? Ako idemo na kartu žrtve, meni je to fuj, ako idemo na kartu ”e, pun mi te je kofer, sad ću sve da kažem”, donekle razumem. Ako je sve to tako kao što je rekla, meni je stvarno žao Ane – rekla je Ivka za “Republiku”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.