Zadruga

foto: rts screenshot

Napravljena je muzička podloga za Skupštinu: Vučić i Slavnić su vokali, a metal fanovi mogu da budu zadovoljni

03.02.2023.  One Min Read Muzika

Ako bi pravili Venov dijagram stvari od kojih nam se dizala kosa na glavi ovih dana (ko je ima) onda bi jedan krak bila Skupština, a drugi Zadruga. Za tu kakofoniju besmisla i buke je najbolja muzička pozadina metal.

Darko Radovac, koga mnogi pamte kao deo Youtube ekipe iz Novog Sada Yasserstain, ili ga znaju po njegovom Tiktok nalogu Onlyfejmzzz, na kom često tvrdim gitarama ozvuči neke trap narodnjake ali i razne pojave u društvu i izjave političara ili drugih selebritija. I to radi vrlo dobro.

Možda je u prošlosti odradio i bolje krosovere, koji su se i lepše namestili, ali ovog puta nikad nije bolje pogodio ni energiju ni poruku.

Prvo je sastavio gužvu i guranje iz skupštine kao i Vučićevu viku sa govornice sa scenama i urlicima iz Zadruge, i na to odvrnuo distorzije.

Video je za vrlo kratko vreme počeo da se širi društvenim mrežama, a fanovi tvrdog zvuka su poprilčno oduševljeni, jer su oduvek zamišljali hard core i djent bendove u kojima vokale zajedno odrađuju Aleksandar Vučić i Zvezdan Slavnić.

Snimak je u međuvremenu skinut sa TikToka, a vi ocenite i procenite što.