Rijaliti bos pred bankrotom?

Donald Tramp

Njujork tajms: Dojče banka više ne želi da posluje sa Trampom

Danas pre 48 minuta
Dojče banka (Deutsche Bank) odlučila je da više ne posluje sa odlazećim američkim predsednikom Donaldom Trampom i njegovim preduzećima koji su važni klijenti, posle nedavnog upada Trampovih pristalica u američki Kongres, preneo je danas list… »

Tramp ponovo na korak od opoziva: Znate li šta znači impičment?

Blic pre 48 minuta
Predstavnički dom SAD trebalo bi da pokrene postupak impičmenta aktuelnog predsednika Donalda Trampa, a Senat da ga ukloni sa te funkcije. Postupak opoziva najavila je predstavnica Kongresa iz Minesota Ilhan Omar nakon što je grupa Trampovih pristalica… »

TikTok: Aplikacija koja je promenila svet 2020. godine

BBC News pre 6 minuta
Nipodaštavana aplikacija sa najvećim brojem preuzimanja promenila je komediju, muziku i aktivizam – njen uspeh donosi osveženje meritokratskom samoizražavanju, piše Sofija Smit-Galer. Zahvaljujući pričama o algoritmu koji je zabranjuje „ružne… »

Trampovo prvo obraćanje javnosti posle pokretanja zahteva za njegovu smenu /video/

Sputnik pre 13 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp obratio se danas prvi put posle pokretanja zahteva za njegovu smenu i rekao da nije želeo nasilje na protestu u Vašingtonu i da je ovo “najveći lov na veštice u istoriji politike”. Tramp se obratio novinarima na… »

Dva Trampova naloga u poslednji čas: Na udaru Antifa i Kinezi

Sputnik pre 30 minuta
Donald Tramp izdao je dva naloga samo nekoliko dana pred predsedničku inauguraciju Džoa Bajdena. U jednom naziva Antifu „domaćom terorističkom organizacijom“, dok u drugom zabranjuje američkim firmama i pojedincima poslovanje sa proizvođačima… »

“Komplikovana priča” Trampa i Dojče banke: Otkaz saradnje i dug od 300 miliona dolara

Nedeljnik pre 24 minuta
Foto Profimedia (Beta) – Dojče banka (Deutsche Bank) odlučila je da više ne posluje sa odlazećim američkim predsednikom Donaldom Trampom i njegovim preduzećima koji su važni klijenti, posle nedavnog upada Trampovih pristalica u američki Kongres… »

“Katastrofalna greška” VIDEO

B92 pre 47 minuta
Američki predsednik Donald Tramp otputovaće danas u južni grad Alamo u Teksasu, nedaleko od granice SAD i Meksika. Tamo će, kako se očekuje, iskoristiti jedan od svojih poslednjih dana na funkciji da istakne napore svoje administracije na suzbijanju… »

Kuba — Trampov klip u točkovima za Bajdena

Sputnik pre 13 minuta
Vraćanje Kube na listu država koje podržavaju terorizam, predstavlja završni čin agresivne politike Trampove administracije prema latinoameričkom prostoru, ali i klip u točkovima za Džozefa Bajdena, kaže Rajko Petrović iz Instituta za evropske… »

Zašto demokrate žure da uklone Trampa

Politika pre 0 minuta
Ako potpredsednik Majk Pens ne proglasi predsednika neuračunljivim, njegovi politički protivnici najavljuju novi proces za opoziv. Osam dana ostalo je Donaldu Trampu na vlasti, ali demokrate smatraju da je i svaki sat previše pa ne odustaju od namere… »

Ovo je najveći lov na veštice U istoriji politike! Tramp se oglasio prvi put posle nereda u Vašingtonu: Ne želim nasilje

Kurir pre 48 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp, koji je pod velikim pritiskom da podnese ostavku nakon što su njegove pristalice provalile u zgradu Kongresa, rekao je danas da postoji ogroman gnev povodom pokušaja da se on opozove, dodajući da nije želeo nasilje i da je… »

Odgovori