Da li će tviteraš biti izbačen iz Bele kuće?

Donald Tramp

UŽIVO Drugi Trampov impičment, evo kakva je procedura

Nova pre 27 minuta
Predstavnički dom američkog Kongresa počeo je sednicu na kojoj bi demokrate trebalo da pokrenu postupak opoziva odlazećeg predsednika Donalda Trampa kako bi bio razrešen dužnosti posle napada na zgradu Kapitola u kojoj je pet ljudi izgubilo život… »

Počela rasprava o Trampovom opozivu: Evo kad će se saznati da li ga čeka drugi impičment

Blic pre 29 minuta
Predstavnički dom Kongresa je počeo sednicu na kojoj će razmotriti član o opozivu protiv Donalda Trampa, koji predsednika tereti za podsticanje pobune u vezi sa nasilnim neredima na Kapitolu prošle nedelje. Ako član bude usvojen, kao što se… »

UŽIVO Počelo je – Kapitol hil pun vojnika Nacionalne garde

B92 pre 29 minuta
Vašington — Predstavnički dom američkog Kongresa glasao o tome da se sa dužnosti opozove odlazeći predsednik Donald Tramp. Članovi donjeg doma američkog Kongresa optužili su Trampa da je podsticao na pobunu uoči upada dela njegovih pristalica u… »

Nastavak sednice Kongresa o opozivu Trampa: Bez obzira na odluku ključ drže republikanci u Senatu (video)

Kurir pre 24 minuta
Donji dom američkog Kongresa započeo je danas oko 15 sati raspravu o opozivu predsednika Donalda Trampa, već drugom u njegovom mandatu, nakon što su ga mediji i brojni poslanici optužili za podstrekivanje na nasilni napad na Kapitol, zgradu… »

Nacionalna garda okupirala Kapitol! (foto/video)

Alo pre 24 minuta
U Predstavničkom domu Kongresa SAD odvija glasanje o opozivu predsednika Donalda Trampa, zbog navodnog pozivanja na pobunu. Predstavnički dom koji je pod kontrolom Demokrata usvojio je rezoluciju kojom urgiraju američkog potpredsednika Majka Pensa da… »

(Uživo) Kongres upravo odlučuje o Trampovom opozivu: Počela je sednica, u toku je žučna rasprava (video)

Srbija danas pre 24 minuta
Ako član bude usvojen, kao što se očekuje, Tramp će postati prvi predsednik u istoriji SAD koji je ikada dva puta bio opozvan. Predstavnički dom Kongresa je počeo sednicu na kojoj će razmotriti član o opozivu protiv Donalda Trampa, koji… »

Amerika, Donald Tramp i politika: Predstavnički dom počeo sednicu o opozivu, demokrate odlučne da ga smene

BBC News pre 54 minuta
Iako je Trampu do isteka mandata ostalo još samo sedam dana, Predstavnički dom počeo sednicu o njegovom opozivu. Predstavnički dom američkog Kongresa počeo je sednicu na kojoj bi demokrate trebalo da pokrenu postupak opoziva odlazećeg predsednika… »

Zastupnički dom glasa o drugom opozivu Trumpa

Slobodna Evropa pre 1 sat
Osam dana prije isteka mandata američki predsjednik Donald Trump suočava se sa drugim opozivom u svojoj predsjedničkoj karijeri dok Zastupnički dom Kongresa počinje proces glasanja, sedam dana nakon što su Trumpove nasilne pristalice upale u zgradu… »

Opoziv: Kako, zašto i, najvažnije, može li Tramp “preživeti”?

B92 pre 1 sat
Vašington — Predstavnički dom Sjedinjenih Američkih Država danas glasa o opozivu još aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa. Da bi ta odluka bila važeća potrebna je dvotrećinska većina. Predstavnički dom američkog Kongresa prethodno je… »

Zloupotreba sporta – umesto loptom, bave se optuživanjem Trampa

Sputnik pre 42 minuta
Prethodnih godina su u Americi viđene brojne zloupotrebe sporta u političke svrhe, sve je podignuto na viši nivo tokom leta, a ni u 2021. godini nije drugačije. Slučaj igrača američkog fudbala Kolina Kapernika je označio početak „borbe“ za… »

Odgovori