“SVI PUTEVI VODE DO PUTINA”

“SVI PUTEVI VODE DO PUTINA” Hilari Klinton i Nensi Pelosi traže komisiju za utvrđivanje veza Trampa sa Rusima

tramp hilari komboFOTO: BLIC / RAS SRBIJA

Bivša američka državna sekretarka i bivši kandidat za predsednika SAD, Hilari Klinton, objavila je da je razgovarala sa predsednicom Predstavničkog doma Nensi Pelosi i da se sa njom složila da je potrebno oformiti posebno istražno telo za utvrđivanje veza Donalda Trampa i Rusije.

– Kongres mora da osnuje istražno telo poput 9/11 Komisije da bi se utvrdile Trampove veze sa Putinom, kako bismo mogli da popravimo štetu po našu nacionalnu bezbednost i sprečimo da marioneta ikad zauzme mesto predsednika – napisala je Klintonova na Tviteru.

Klinton je u svom podkastu na Tviteru rekla Pelosi da bi bila zainteresovana za objavljivanje snimaka telefonskih razgovora Trampa kako bi se videlo da li je bio na vezi sa Putinom u vreme nereda u Kongresu 6. januara, prenosi Foks njuz.

– Volela bih da vidim snimke njegovih telefonskih razgovora, da vidim da li je razgovarao sa Putinom na dan kada su izgrednici napali naš Kapitol – rekla je Klinton.

Pelosi je rekla da se zalaže za takvu komisiju i podsetila je da je predsedniku rekla da uz njega “svi putevi vode do Putina”.

– Ne znam šta Putin ima o njemu politički, finansijski ili lično, ali ono što se dogodilo bilo je poklon Putinu, jer Putin želi da potkopa demokratiju u našoj zemlji i širom sveta – rekla je Pelosi i nazvala učesnike nereda “Putinovim marionetama”.

Odgovori

Cassions Tema od FRT
shares