Milena Radulović

Milena Radulović

“Ovo me je duboko dirnulo”: Milena Radulović dobila sliku i poruku koje je ponosno pokazala svima

Blic pre 7 sati
Milena Radulović ispričala je nedavno da ju je kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, dok je u ispovesti za “Blic” i njena koleginica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića za… »

“Srce mi se grči: zbog bola, izvinjavam se devojkama u ime generacije koja je zbunjena” Dragan Bjelogrlić svim srcem uz Ivu i…

Blic pre 8 sati
Glumac i producent Dragan Bjelogrlić (57) pružio je podršku i zahvalio se mladim glumicama Mileni Radulović (25) i Ivi Ilinčić (24), ali i onima koje su anonimno prijavile profesora i vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića, za kog tvrde da… »

“Devojke, vi imate m*da” Glumica Branka Petrić poručila Mileni i Ivi da su junaci koji su pokrenuli region

Blic pre 10 sati
Milena Radulović ispričala je nedavno da ju je kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić. U ispovesti za “Blic” i glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića za zlostavljanje, dok su ih… »

Milena i Iva su pokrenule revoluciju: Jelena Tomašević javno podržala mlade glumice

Večernje novosti pre 10 sati
ISPOVEST Milene Radulović o tome da ju je kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić potresla je javnost. I glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića za zlostavljanje, a sada ih je javno… »

Milena Radulović: “U trenutku kada on sigurno pikira još 6 devojčica, dogovorile smo se da je vreme”

B92 pre 1 dan
Tajne i ćutanje o silovanjima i seksualnom zlostavljanju devojčica u “školi života” i glume Miroslava Aleksića, ćutanje koje je trajalo 35 godina, prekinuto je prošle nedelje, pošto je pet devojaka, među kojima je i glumica Milena Radulović -… »

Ništa se ne sme gurati pod tepih

Politika pre 1 dan
Glumci, reditelji, dramski pisci daju podršku glumicama koje su progovorile o seksualnom uznemiravanju i nasilju u glumačkoj školi Miroslava Mike Aleksića, pozivajući i ostale žrtve da se oglase. Nedoličnost učitelja glume Miroslava Mike… »

Isplivali potresni detalji sa saslušanja Milene Radulović: Posle pet sati golgote i svedočenja, pala ocu u zagrljaj

Srbija danas pre 1 dan
U periodu od 11 sati kada je počelo saslušanje, pa sve do 16 sati, Radulovićeva je govorila o golgoti u školi glume u kojoj je faktički odrasla, a u kojoj je vlasnik škole silovao nekoliko puta i često je seksulano uznemiravao. Glumica Milena… »

Nova ispovest Milene Radulović: Glumica otkrila šta je bio okidač da prijavi profesora Miku Aleksića za silovanje

Srbija danas pre 1 dan
Srpska glumica Milena Radulović u novoj ispovesti otkrila je kroz šta je sve prolazila dok je pohađala školu glume kod profesora Mike Aleksića gde je bila žrtva, kako tvrdi, silovanja. Ćutanje je trajalo, do te mere da nismo dobijali upozorenja… »

Milena Radulović je briljirala pre nemilog događaja sa Aleksićem, a ovim ulogama je sebi obezbedila svetsku slavu (video)

Alo pre 7 sati
Ovo niste znali o Mileni Radulović. Mlada glumica i heroina ovog vremena , hrabro i javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, navodno silovao dugogodišnji učitelja glume Miroslav Mika Aleksića. Njenim primerom povele su još… »

Milena Radulović pre užasa koji je priznala obezbedila svetsku karijeru: Glumica je imala uloge u brojnim velikim…

Kurir pre 8 sati
Milena Radulović, hrabro i javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna silovao dugogodišnji učitelja glume Miroslav Mika Aleksića. Njenim primerom povele su još neke glumice, među kojima i Iva Ilinčić i tako utisnule put i… »

Odgovori