Vesti dana

Vesti dana »

Ima li kraja paklenim vrućinama: Za jul nema nade, temperature do 40 stepeni, ali…

Kurir pre 3 sata

Sledi novi toplotni udar. Nezapamćene vrućine neće prestati do kraja jula, ali ni to neće biti kraj danonoćnom “kuvanju”. Tmperature će narednih dana dostizati 40 stepeni, a RHMZ je zbog toga izdao upozorenje za predstojeći period. Meteorolog Goran… »

Remont turbine Severnog toka izazvao porast cena gasa u EU

RTV pre 4 sati

MOSKVA – Nakon objavljivanja vesti o obustavi rada još jedne gasne turbine gasovoda Severni tok cene gasa u Evropi porasle za 4,2 odsto, pokazuju podaci organizacije za Međunarodni konsalting i ekpertizu (ICE). Ruski energetski gigant mora da obustavi… »

MASA: Neustavna odluka Ustavnog suda narušava autoniju univerziteta

Danas pre 6 sati

Mreža akademske solidarnosti i angažovanosti (MASA) je povodom nedavno objavljene odluke Ustavnog suda Srbije o postupku utvrdjivanja neakademskog ponašanja, koja se dovodi u vezu sa doktoratom ministra finansija Siniše Malog za koga je na… »

Poništen skok za medalju: Da li je Ivana Vuleta prestupila?

IndeksOnline pre 11 sati

JUDŽIN – Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta ostala je bez medalje na Svetskom prvenstvu u Judžinu u displini skok udalj, pošto je osvojila sedmo mestu u finalu, ali ostaje dilema da li joj je opravdano poništen skok u trećoj seriji. Vuleta… »

Aktuelno

Politika »

Kristofer Hil: Srbija mora da se okrene Zapadu, drugih opcija više nema

Danas pre 12 sati
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil izjavio je da bi u Srbiji voleo da vidi prozapadno orijentisanu Vladu i ministre koji veruju u strateške pravce za koje su, kako veruje, Srbi glasali. „To bih voleo da vidim, a razumem da je sastavljati vladu… »

Odgovori