Vesti dana

Vesti dana »

Tolkač: Stav Kijeva prema KiM se ne menja

RTV pre 4 sati

BEOGRAD – Ambasador Ukrajine u Srbiji Volodimir Tolkač ponovio je u subotu da se stav zvaničnog Kijeva po pitanju Kosova i Metohije ne menja, odnosno, da Ukrajina ne priznaje Kosovo kao nezavisnu državu, ali i izrazio zahvalnost zbog podrške i pomoći… »

Rusija i Ukrajina: Zatvoren reaktor u elektrani u Zaporožju, u Lugansku se…

BBC News pre 7 sati

165. dan rata: Nastavljaju se borbe na jugu i istoku Ukrajine, dok se problemi u najvećoj nuklearnoj elektrani u Evropi ne smanjuju. Ruska invazija na Ukrajinu ušla je u 165. dan, žestoke borbe vode se na jugu i istoku zemlje, a u Zaporožju, gde je… »

Lampard: Mala greška je odlučila utakmicu protiv Čelsija

Danas pre 9 sati

Trener fudbalera Evertona Frenk Lampard rekao je da je današnju utakmicu protiv Čelsija u Premijer ligi odlučila mala greška njegove ekipe. „Frustriran sam, ali ne zbog naše igre. Mislim da smo bili veoma dobri. Čelsi želi da vas rastavi na… »

“Izuzetno sam zabrinut zbog granatiranja nuklearke”: Grosi apelovao na sve strane…

Blic pre 7 sati

Šef Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafaelo Grosi izrazio je danas duboku zabrinutost zbog granatiranja nukelarne elektrane Zaporožje u Ukrajini, rekavši da ta akcija pokazuje da postoji rizik od nuklearne katastrofe. – Izuzetno sam… »

Aktuelno

Politika »

Privedena ruska novinarka na Kosovu zbog sumnje da se bavi špijunažom?

Telegraf pre 7 sati
Dželjalj Svečlja je naveo da je ime ruske novinarke Darija Aslamova. Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja saopštio je da je na administrativnom prelazu na severu KiM privedena ruska novinarka zbog sumnje… »

Odgovori