Pravo lice Nestorovića

Nestorović napao Nikolu Koja: Zašto i dalje živite u Srbiji

POLITIKA 07. sep 202217:0322 komentara
Podeli:
Foto: UNS, Ivan Dinić/Nova S

Kontroverzni lekar Branimir Nestorović besramno je napao našeg slavnog glumca Nikolu Koja zbog njegove izjave da je “časnije biiti građanin drugog reda u stranoj zemlji, nego trećeg u svojoj”.

Pomenuti citat koji je preneo Danas, Nestorović je prokomentarisao, upitavši Koja: Zašto i dalje živite u Srbiji? Nakon ovoga, usledila je lavina komentara, a u prepisku sa Nestorovićem uključio se i akademik Dušan Teodorović.

„Bori se protiv kvazinaučnika sa profesorskom titulom koji opsenjuju prostotu“, napisao je Teodorović

U svom stilu, Nestorović je odgovorio, rekaviši Teodoroviću da su ga zbog nediscipline izbacili sa fakulteta.

“Vi ste izbačeni sa fakulteta zbog nediscipline pre 20ak godina, a o mom radu govori stotine hiljada zdrave dece i milioni i zadovoljnih i srećnih rodtelja”, napisao je Nestorović

Nestorovićev napad na Koja “na nož” su dočekali i ostali korisnici tvitera, koji su podsetili da je ovaj lekar u jeku pandemije pozivao žene “u šoping u Italiju”, nazivajući koronu “najsmešnijim virusom u istoriji”.

“Da smo pravna država, bili biste odavno u zatvoru. Koliko krvi imate na rukama zbog Covid-a ni sami ne znate. Svi će vas pamtiti kao ogromnu štetočinu i zlikovca”, glasio je jedan od komentara.

Bilo je i korisnika koji su pisali da je Nestorović “crtani film”.

BONUS VIDEO: Ko je armija glasača dr Nestorovića? 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Odgovori