Dno dna

U Banjaluci uhapšeni visoki funkcioneri Vučićevog SNS-a Mandić i Šukalo: „Po naređenju Dodika“

U Banjaluci uhapšeni visoki funkcioneri Vučićevog SNS-a Mandić i Šukalo: "Po naređenju Dodika" 1Foto: N1Po naređenju Milorada Dodika večeras su uhapšeni  Vlada Mandić i Adam Šukalo, funkcioneri SNS-a Aleksandra Vučića, prenosi banjalučki novinar Slobodan Vasković.

Oni su, naveo je Vasković na svom blogu, lišeni slobode bez ikakvog valjanog razloga i privedeni u prostorije MUP RS.

Tvrdi se da se nalaze u Upravi kriminalitičke policije MUP RS na saslušanju.

“Sve ovo pokazuje ogromnu nervozu Milorada Dodika koji je potpuno izgubio kompas i krenuo u nasilni obračun i to sa pripadnicima SNS-a Aleksandra Vučića koji su poreklom iz BiH/RS”, naveo je.

I Šukalo i Mandić su članovi Glavnog odbora SNS-a, a u prošlom sazivu Narodne skupštine Srbije, Šukalo je bio poslanik, ukazuje Vasković podsećajući da je ranije pisao da je “Dodik spreman na nasilje, a ovim aktom je to vrlo brutalno pokazao, jer su Mandić i Šukalo privedeni bez ikakvog razloga”.

Šukalo je, podsetimo, nedavno hvalio Vučićev govor na Generalnoj skupštini UN naveodeći da je „istorijski“.

„Ako budemo ocenjivali sa određene vremenske distance videćemo da je to bio istorijski govor. „Ne znam da je bilo ko u regionu ili u Evropi, bio toliko spreman da se argumentovano i brani, a i da iznosi kontraargumente samo i isključivo istinom. Predsednik Vučić nije u svom govoru ništa drugo rekao, do istinu, a istina je najskuplja srpska reč“, rekao je Šukalo.

Mandić je bio Vučićev čovek za izbore u Crnoj Gori, tačnije lokalne izbore u Nikšiću prošle godine kada je bio i hapšen. Takođe, nedavno je viđen u Budvi „po zadatku“, pisali su crnogorski mediji, pred predstojeće oktobarske lokalne izbore.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Odgovori

Cassions Tema od FRT
shares