Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

BLICZABAVA

“JA SADA SEBE KRIVIM” Ana i Zvezdan ponovo zaratili! Ćurčićeva mu spomenula MAJKU I ĆERKU, pa nastao POTPUNI HAOS

Zadugari i bivši ljubavnici Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić, ne prestaju da šokiraju javnost, a sukobi imeđu ovog ljubavnog trougla iz dana u dan su sve skandalozniji.

Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan SlavnićFOTO: PRINTSCREEN, ILUSTRATION STUDIO ORIGAMI / RINGIER
Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Zvezdan se na kratko okrenuo i trećoj zadrugarki, Maji Marinković, ali se, nakon što je osvanuo snimak kako je ljubi, vratio Anđeli Đuričić, sa kojom je prevario suprugu Anu.

Blic preporučuje
Maja i ZvezdanFOTO: ZADRUGA_6__ / INSTAGRAM
Maja i Zvezdan

Ana je, sa druge strane, svakim njegovim gestom sve više razočarana i besna, a sada je progovorila i o njegovoj majci i ćerki.

Naime, Đuričićeva je priznala da joj se Slavnić požalio na zdravstveno stanje. Ana to nije mogla da prećuti, te je Zvezdan gotovo doživeo nervni slom.

– Sve u je***om životu ima granice, ovog trenutka prelazi granice. Dabogda mi se vratilo sve što mislim. Od sinoć mi je sve jasno, ja foliram ovo sada stanje, a ja ću se potruditi da što više vitlam ovde po dvorištu. Nisam želeo da ulazim u to kako mi je u prethodnih deset dana, nije mi dobro. Treniraću što više, nerviraću se što više. Ja sam juče pokušao kao ponizan da je pitam nešto, nije bila ljubomorna, došlo mi je, ustao sam spakovao sam se i došao sam da ponizno zamolim da se stane i da mi nije dobro, na šta se našlo dalje da se nastavlja rasprava naša – rekao je Zvezdan.

– Brani svoju devojku, mene ostavi na miru… Ja sad razmišljam o njegovoj mami, njegovoj ćerki i šta će biti ako mu se nešto desi. Ja sad opet sebe krivim – zaplakala je Ana.

– Meni je ponizno da joj priđem i da posle onih izgovorenih reči… Ako niko ne zna moje stanje, moj doktor je rekao: “Da li si ti normalan?” Ne mogu da ja verujem da ja tražim da se spusti lopta, a da se o meni priča da sam klošar – rekao je Slavnić.

– Pričaću sa Zoricom, pa neka gledaoci čuju. Njemu niko ništa u lice ne govori – rekla je Ćurčićeva.

VIDEO: Bivšu zadrugarku dečko pljunuo i vređao

Odgovori