Pelcer od majke

Fotografija: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Gde ima dima, ima i vatre: Ko je Rouz Hanberi, za koju se priča da je ljubavnica princa Vilijama?

08.03.2023.  2 Mins Read Poznati

Vilijam i Kejt nikada nisu delovali srećnije… Tokom svakog zajedničkog pojavljivanja u javnosti poslednjih meseci među njima se oseti hemija koju prate pogledi, pa čak i fizički znaci privlačnosti, no sve to ne stišava glasine o njegovoj drugoj simpatiji koje se, premda nikad nisu potvrđene ni dokazane, periodično pojavljuju od 2019. godine.

U njihovom središtu je porodična prijateljica Sara Rouz Hanberi, markiza od Čomlija, koja će 15. marta proslaviti 39. rođendan. Veze njene porodice s britanskim dvorom su duge, pa je tako njena baka Lejdi Elizabet Lambar bila jedna od deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II. 1947, a pre udaje za markiza Dejvida Čomlija, s kojim podiže troje dece – blizance Aleksandra i Olivera (13), te ćerku Ajris (7), bavila se modelingom u londonskoj agenciji Storm Models u kojoj je karijeru započela Kejt Mos.

Sara Rouz Hanberi (levo), fotografija: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njen suprug u filmskim krugovima je poznatiji pod imenom Dejvid Roksevidž kako se potpisuje na odjavnim rolama filmova koje je režirao i u kojima se pojavljivao kao glumac, a 24 godine je stariji od svoje supruge s kojom se venčao dva dana nakon što su se verili, a dan nakon što je njena majka otkrila i da je Rouz trudna s blizancima. Iako nije potvrđeno da su se razveli, početkom 2019. pričalo se kako je njihov brak gotov – a mnogi su kao krivca videli upravo Vilijama.

Kako god, njihov dom je u Norfolku, u blizini Anmer Hola, letnjikovca koje je Vilijamu i Kejt bio baza pre nego što su se preselili u London, a i zbog porekla kreću se u sličnim društvenim krugovima. Natpisi o navodnoj simpatiji koja se rodila između Vilijama i Rouz podgrejani su kada ju je britanski tabloid The Sun oslovio kao Kejtinu rivalku iz provincije, a otada se ne prestaju detaljno da analiziraju sve sličnosti i razlike među njima.

Priču su ponovo aktivirali napisi britanskih medija koji tvrde kako je budući kralj Dan zaljubljenih umesto sa suprugom proveo upravo sa Rouz. Ljubavnici su navodno proveli ovaj praznik na romantičnoj večeri u jednom luksuznom italijanskom restoranu u Londonu, a Vilijam joj je navodno kupio i poklon – bisernu ogrlicu. Iako se o aferi svako malo piše već četiri godine, do sada nije bilo dokaza da je Vilijam neveran svojoj supruzi.

Izvor: gloria.hr

Odgovori