BELI PRELETAČEVIĆ

Incidenti na sednici Skupštine opštine Mladenovac

Beli: Zabranjen ulazak gostima iz Dveri

“Junoše iz SNS su dovele zaposlene iz JP da urlaju”

Bivši predsednički kandidat Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević Beli naveo je na Tviteru da je na zasedanje Skupštine Mladenovca zabranjen ulazak poslanicima Dveri.

Piše: P. D.

Beograd 03. novembar 2017. 22:36

Beli: Zabranjen ulazak gostima iz Dveri

Foto: EPA

“Ja ne nalazim reči da vam opišem šta se dešavalo danas na nečemu što bi trebalo da se zove zasedanje Skupštine Mladenovca… Zabranjen je ulazak na javnu sednicu narodnim poslanicima Dveri koji su došli kao gosti – Bošku Obradoviću i Srđanu Nogu”, naveo je Preletačević. “Junoše iz SNS su dovele zaposlene iz JP da urlaju i spreče poslanike da prisustvuju sednici. U radno vreme. Satima”, dodao je Beli.

Među zaposlenima je bio i direktor JKP “Mladenovac” Vladeta Lučić, koji je, na pitanje odbornice Stanislave Blagojević kako je moguće da zaposleni u ovom javnom preduzeću u toku radnog vremena nisu na radnom mestu, rekao da je sve ura|eno po zakonu i da su učesnici protesta dobili “privatne izlaznice”, prenosi portal B92 pisanje mladenovačkih portala.

Odbornik građanskog pokreta “Beli – samo jako” Branislav Sjeran saopštio je da je na sednici Skupštine Mladenovca bilo 13 tačaka, a da je jedna bila o unapređenju položaja migranata, pošto se u selu pored Mladenovca najavljivao centar za migrante. Kako kaže, lider Dveri Boško Obradović dobio je poziv od “lokalnih dverjana da dođe da pojača otpor ovoj odluci”.

“Na stranu neslaganje sa Obradovićem po pitanju mnogih stvari – on ima pravo da učestvuje. SNS, kad su čuli da ovaj dolazi, organizovao je aktiviste (zaposlene u mladenovačkim javnim preduzećima) i usred radnog vremena ih izvukao sa posla da dođu i protestuju zbog Obradovićeve posete. To su radili pet sati bez prestanka”, navodi Sjeran.

Sjeran je negirao navode iz SNS da su članovi Dveri udarili odbornicu pokreta “Beli – samo jako”.

povezane vesti

komentari (0)