Komentari otkrivaju srpsku bruku?

Slobodna zona Pirot na sastanku povodom 20 godina rada EU kluba u Bugarskoj

Izvršni direktor Slobodne zone Pirot  Dragan Kostić i pomoćnik izvršnog direktora za marketing Aleksandar Simonović su u hotelu Balkan u Sofiji prisustvovali  sastanku koji je organizovan povodom 20 godina postojanja i rada EU kluba osnovanog pri Bugarskoj trgovinsko – industrijskoj komori (BCCI).saopšteno je iz Zone.

Slobodna zona Pirot na sastanku povodom 20 godina rada EU kluba u Bugarskoj 1Foto: Arhiva Slobodne zone Pirot

U saopštenju se navodi da je EU klub na inicijativu Enterprise Europe Network a uz finasijsku podršku Evropske komisije osnovan 2000. godine sa ciljem promocije procesa pridruživanja Evropskoj uniji, podizanja svesti o izazovima i mogućnostima za mala i srednja preduzeća  i integraciji lokalnih preduzetnika na tržištu Evropske unije.

Sastanak su otvorili predsednik Bugarske trgovinsko – industrijske komore Cvetan Simeonov, potpredsednica Republike Bugarske Iliana Iotova, komesar EU za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i mlade Maria Gabriel, Zornitsa Ruslenova i predsednica EU kluba Ingrid Shikova.

Sastanku su prisustvovali ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jovic, prvi sekretar u Ambasadi Srbije u Bugarskoj Miodrag Sekulić, mnogobrojne diplomate, visoki zvaničnici i privrednici iz Bugarske.

Teme sastanka bile su Nova evropska komisija – prioriteti i mogućnosti za posao i Unija za radna mesta, rast i konkurentnost – ključni sastojci za uspešno predsedovanje EU i naredni prioriteti.

Radi podsticanja novih inicijativa i stvaranja poslovnih prilika predstavnici Slobodne zone su potom održali niz sastanaka u oblasti transporta i logistike,kaže se u saopštenju Slobodne zone Pirot

Postanite član Kluba čitalaca Danas i na taj način podržite nezavisno novinarstvo.

Danas postoji sa ciljem pravovremenog i istinitog izveštavanja dostupnog svim građanima. Kupovinom Danasa, pretplatom ili članstvom u Klubu čitalaca omogućavate nam da ostanemo samostalni i potvrđujete da u Srbiji ima mesta za slobodno novinarstvo!

Više od dve decenije nismo poklekli pred trendovima opšte tabloidizacije, senzacionalizmom i komercijalizacijom sadržaja. Bili smo zabranjivani i prozivani. Ništa nije moglo da nas spreči da objektivne vesti objavljujemo svakog dana. Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici.

Zato želimo da se oslonimo na vas, naše čitaoce.

Ukoliko želite da i ubuduće nastavimo sa radom kao i do sada i još kvalitetnije, kupite Danas i postanite deo Kluba čitalaca Danasa za 990,00 dinara mesečno!

Komentari (2)

* Sva polja su obavezna
Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Cassions Tema od FRT