Kumče nije dugmence!

Foto: Instagram/uros_panic, TikTok/urospanic___

Bahati tiktoker Uroš Panić, kome je policija oduzela luksuzni narandžasti automobil “lamborgini”, ima u dosijeu više desetina prijava za različite prekršaje. Panić je snimke divlje vožnje često objavljivao na društvenim mrežama, a policija je protiv njega sada podnela odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu. Kako “Blic” saznaje, Panić u dosijeu ima 84 saobraćajna prekršaja (42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga).

Njemu je vozačka dozvola u jednom periodu bila oduzeta zbog prekršaja, prenosi Blic.

Od 2. februara do 18. marta ove godine kamere za nadzor saobraćaja i detektovanje prekršaja dokumentovale su četiri kretanja žutom trakom i tri nepropisna korišćenja telefona za vozača „lamborginija“.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su automobil „lamborgini“, posle snimka u kome Panić, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u „lamborginiju“, izaziva policajce da ga zaustave.

PROČITAJTE JOŠ

„Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana“, navedeno je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.

Pretio pripadnicima MUP-a

Panić je pre nekoliko dana objavio video snimak na kojem se čuje kako preti pripadnicima MUP i vređa ih.

„Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom“, rekao je Panić.

Uroš Panić Foto: Printscreen/TikTok/uros___panic__

Muškarac koji sedi pored Panića konstatuje da ih je Panić „izje**o sve“

„Šta ćete vi sa vašim škodama?! Šta možete“, čuje se na snimku, posle čega Panić dodaje gas do daske.

BONUS VIDEO Vučićevo kumče hara BG ulicama u „lamborginiju“