Milan Milošević

BLIC

(VIDEO) “SVE MI SE SKUPILO, OD ZDRAVLJA DO FINANSIJA” Velika ispovest Milana Miloševića, izneo detalje otkaza, pa progovorio o privatnom životu

Voditelj Milan Milošević šokirao je sve kada je iznenadio obavestio javnost da prekida saradnju sa ružičastom televizijom.

Milan MiloševićFOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
Milan Milošević

Milan je godinama vodio emisiju u sklopu “Zadruge”, te su mnogi gledaoci rijalitija bili razočarani što ga više neće gledati u ovom formatu. O razlozima njegovog otkaza dosta se nagađalo, a Milošević je sada u intervjuu za “Blic” otvoreno govorio o svemu, a uz to se dotakao i privatnog života.

Blic preporučuje
Milan MiloševićFOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
Milan Milošević

– Ono sto se desilo između mene i poslodavca, zauvek će ostati među nama. Nikada ništa ne može da izađe. Spontano se sve desilo. Niti sam ja molio da se vratim na Pink, niti su me zvali da se vratim, niti sam dobio otkaz. Ja sam sam dao otkaz i potpisao raskid. Jeste čudno što se to desilo dok je trajala sezona, ali nismo uspeli da se dogovorimo – počinje Milan i dodaje:

– Ja idem dalje, tražim novo nešto, novu priliku. Jednostavno kad sam prelomio i doneo odluku da dajem otkaz, bio sam siguran da se tu više nikada neću vratiti, ali nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć. Svi smo zamenljivi. Nemam potrebu da pričam loše o ljudima koji su mi pružili sve ono što jesu.

Milan MiloševićFOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
Milan Milošević

Na pitanje šta je naviše uticalo da donese odluku, Milan je rekao:

– Sve se skupilo. Od finansija, zdravstvenog stanja, pa do noćnog rada. To je po sedam sati, sedim celu noć – priča voditelj, a šta je još otkrio pogledajte u videu iznad.

VIDEO:Izjava – Milan Milošević