Milena Kačavenda i Aca Bulić

ŠOK! Sprema se upad na imanje Zadruge, žele da se osvete Zvezdanu i izbave Anu, isplivao i ceo plan, neviđena drama

Alo/E.B.

ZADRUGA

11.03.2023

21:03

0

Milena Kačavenda pokušava da izvuče Anu iz nezavidne situacije u kojoj se našla.

ŠOK! Sprema se upad na imanje Zadruge, žele da se osvete Zvezdanu i izbave Anu, isplivao i ceo plan, neviđena drama
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Najpopularnija kuma u Srbiji, kuma Ane Ćurčić danas je odgovarala na pitanja brojnih Aninih fanova.

Milena Kačavenda, kako je kumi ime, je pokušala uz podršku armije Aninih fanova da pomogne zadrugarki i izvuče je iz nezavidne situacije u kojoj se našla.

– Nećemo ništa dobiti blokiranjem rampe u Šimanovcima. Evo, ja ću prva da dođem. Ali će nam zvati policiju i rasteraće nas, napravićemo skandal i ništa dobiti ne možemo. Aca Bulić i ja ne možemo da uđemo u Belu kuću. Ako pustimo balone, kazniće Anu. Aca i ja smo u kontaktu sve vreme – bili su Milenini odgovori na predloge koje su gledaoci ovog programa dali.

Printscreen

 

– Kulićke imaju mobilni zbog dece. Apsolutno znam da imaju zbog dece – iznela je šokantnu tvrdnju nakon pročitanog pitanja, a potom se vratila na temu.

– Iznose svakakve laži o njoj. Videli ste da je tabletomanka, da je narkomanka, da je šizofrena, da je neuropsihijatrijski slučaj. Ja sam Bila sa Acom Bulićem, pa je tukla majku, pa je bila sa zetom, sve gnusne laži! Psihičko nasilje se ovde ne računa, a fizičkog kontakta nije bilo. Ana je potpisivala ugovor i ona zna šta je njime obuhvaćeno, ja stvarno ne znam. Naravno, stop svakom nasilju – poručuje u svom obraćanju javnosti najpopularnija kuma, a potom se nadovezala na pitanje da li bi pomoglo da ih prijave.

– Ni produkcija ne radi ništa. Zvezdan je saznao za rat koji ja vodim ovde napolju. Meni je uputio da će Anu da maltretira celu noć i da ću to samo gledati. ali naći će Milena način, nije ni ona mačiji kašalj – zaključuje Kačavenda.

ANITA RASKRINKALA MILICU, A ONDA NASTAO NEVIĐENI HAOS Otkrila da je imala vrelu akciju sa Bilalom, Veselinovića zapenila i zapretila joj pa poručila “Plakaćeš”

Sledeći video
ANĐELA SA ZVEZDANOM GLUMI NEVINOST, A KOMŠIJE IZ ĐENOVIĆA BRUJE! Roditelji rešili da prodaju kuću!
05:55
×
Oglas se završava za 10m
Cassions Tema od FRT