RIJALITI OBRT

(VIDEO) RIJALITI OBRT! Kuma Ane Ćurčić potpisala ugovor za ulazak u “Zadrugu 6”, uhvaćena ispred Pinka: Ovo su svi detalji

Već dugo se spekuliše o ulasku Milene Kačavende u rijaliti “Zadruga 6”, koja je inače kuma Ane Ćurčić i svedok je nemilih događaja iz njenog braka sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

.FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / YOUTUBE
.

Naime, Anina kuma se bezbroj puta oglašavala za medije, gostovala po raznim emisijma i otkrivala skandalozne detalje iz braka Ane i Zvezdana, ali i više puta izjavljivala da je spremna da uđe u “Zadrugu 6”.

Blic preporučuje
.FOTO: MILAN ILIĆ, SCREENSHOT TV PINK / RINGIER
.

Međutim, upravo danas, Anina kuma Milena uhvaćena je ispred zgrade Pinka, a u snimku koji se pojavio na jednom profilu na Instagramu piše da je bila da potpiše ugovor za “Zadrugu”, te rijaliti fanatici sada ne mogu da dočekaju njeno pojavljivanje u Beloj kući.

.FOTO: SCREENSHOT
.

Mnogi su mišljenja da će njen ulazak biti još upamćeniji nego ulazak njene kume Ane Ćurčić, te s nestrpljenjem čekaju da se obračuna i sa Zvezdanom i sa Anđelom.

“Ajde više ulazi”, “Ludilo u najavi”, “Uzela baba pare”, “Rijaliti tek sad počinje”, “Ne mogu da dočekam, ovo je najjači rijaliti ikada” – bili su neki od mnogobrojnih komentara koji su se nizali ispod objavljenog videa.

Kada će Milena tačno ući u Zadrugu nije poznato, ali obzirom da je do kraja rijalitija ostalo još samo 4 meseca, mnogi pretpostavljaju da će se to desiti uskoro.

Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan SlavnićFOTO: PRINTSCREEN, ILUSTRATION STUDIO ORIGAMI / RINGIER
Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

– Otvorila sam ekspres lonac samo vam to mogu reći. Gledajte i očekujte neočekivano. Kuma sprema haos – kratko je poručila Milena.

Inače, Kačavendu su čak podržala i Anina i Zvezdanova deca da uđe u “Zadrugu”, i pored tužbe od dva miliona dinara koju je podnela protiv Slavnića, a više detalja o tome saznajte u odvojenom tekstu.

VIDEO: Adam Đogani otkrio istinu koja će uništiti Anđelu Đuričić