ZABRANA REKLAMA NA TVITERU

Zaharova najavljuje recipročne mere zbog odluke Tvitera

Zaharova najavljuje recipročne mere zbog odluke Tvitera

Blic pre 5 sati

– Odluka Tvitera o RT-u i Sputnjiku predstavlja još jedan agresivan korak usmeren na blokiranje rada ruskih medija i rezultat je pritiska dela američkog establišmenta i obaveštajnih službi – izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.
– Recipročne mere će, naravno, uslediti – najavila je Zaharova za Sputnjik povodom odluke Tvitera da zabrani reklame sa naloga RT i Sputnjika. Zaharova je naglasila da “ometanje rada ruskih medija, ukljucujući i one izvedene uz… »

Tviter zabranio reklame sa naloga ruskih medija

Blic pre 7 sati

Društvena mreža Tviter donela je odluku o zabrani reklama sa naloga ruskih medija RT i Sputnjik kao odgovor na, kako se navodi, nalaze američkih obaveštajnih službi da su ti mediji pokušali da šire lažne informacije tokom predsedničkih izbora u SAD 2016. godine.
Tviter je saopštio da je odluka doneta u okviru “naše stalne posvećenosti da pomognemo u zaštiti integriteta iskustva korisnika na Tviteru”. Iz kompanije, čije je sedište u San Francisku, poručuju da će odluka stupiti na snagu… »

Tviter zabranio reklame sa naloga ruskih medija; Zaharova najavljuje recipročne mere

Večernje novosti pre 9 sati

Tviter doneo odluku o zabrani reklama sa naloga ruskih medija RT i Sputnjik kao odgovor na nalaze obaveštajnih službi da su pokušali da šire lažne informacije tokom predsedničkih izbora u SAD
Društvena mreža Tviter donela je odluku o zabrani reklama sa naloga ruskih medija RT i Sputnjik kao odgovor na, kako se navodi, nalaze američkih obaveštajnih službi da su ti mediji pokušali da šire lažne informacije tokom… »